Pepper 1

Başarılı
Merhaba, formattan sonra garip bir sorunla karşılaştım. Windows yüklü olmayan 2. diskim aygıt yöneticinde gözükmüyor.
Sonra C sürücüsünün özelliklerine bakınca, 2 diskimin de birleştirmemiş olmama rağmen orada gözüktüğünü gördüm.

1713136473014.webp

Bunları nasıl ayırabilirim? Ayrıca diğer GeIL olan SSD de disk yöneticisinde gözükmüyor.

1713136518230.webp

Edit: Bios üzerinde de sadece aygıt yöneticisinde gözükmeyen diskim gözüküyor kafam çok karıştı 😬😬.
1713138658707.webp

Son düzenleme:
Ağırdan alalım, SFC /scannow komudunu CMD'yi yönetici olarak başlatıp girer misiniz?

CMD üzerinden olabilecek tüm onarma komutlarını denedim maalesef sonuç olumsuz. Az önce ayrı bir yazılım yükledim gözükmeyen disk orada gözüktü fakat formatı FAT32 olarak gözüküyor onun dışında Aygıt Yöneticisi üzerinde gözükmediği için biçimlendiremiyorum. Gerçekten milyonda bir bir hatayla uğraşıyorum sanırım.

Bir şekilde gözükmeyen diski sıfırlayıp D: Olarak eklemeyi başardım fakat, RAM'leri ayarlamak için BIOS'a girdim boot kısmında gözüken bir disk olmadığını gördüm yani Windows yüklü olmasına rağmen bilgisayar boot olmuyor... Kafayı yiyeceğim :cry:.

Son düzenleme: