paricfy
Başarılı
Öncelikle bilgiler için teşekkür ederim.Hocam yeni geldi çünkü duymamanız normalBen Moza R3'ü iade ettikten sonra yeni direksiyon arayışımda keşfettim. PXN eskiden beri direksiyon satıyordu ama Rampage ile aynı yere fason ürettirip o şekilde dişli kalitesiz ürünleri vardı. Ancak 2 yıldır V12 Lite modelleri ile başlayarak Direct Drive modeller de ürettirmeye başladılar. Benim kullandığım VD serisi modeller yurtdışında yaklaşık 4-5 aydır var ve kronik olarak bir sorunu olduğuna şahit olmadım. Almadan önce de hem yayıncı hem youtube incelemelerinin tümünü taradım. Alanların hepsi memnundu.
VD6'yı iki haftadır her gün kullanıyorum. Aldığım ilk gün yazılım güncellemesi sonrası pedalları görmeme sorunu oldu ama hemen bununla ilgili bir fix yaptılar şuan hiç bir sıkıntısı yok keyif alarak kullanıyorum. 6Nm sabit 7 Nm peak torku var. Giriş seviyesi bir modele göre bayağı bir terletiyor beni
Moza'lardan pahalı olmasının sebebi de Gelbura yine)) sahibine söyledim insanlar bu markayı bilmiyor hadi ben araştırdım biliyorum da insanlar Moza'yı yeni duymuşken bunu bu fiyata nasıl satacaksınız diye. Umrunda olmadı ben her türlü satarım dedi
Aslında benim gibi ön sipariş verilseydi 26K ya hem debriyaj eklentisi almış olacaktınız hem daha ucuza gelecekti set. Şuan debriyajı çıkarttılar ve fiyatı 30k oldu.
Moza R3 ve R5'ten her konuda üstün bir cihaz şuanki haliyle dahi. (yazılımını biraz daha geliştirmeleri gerekebilir) Ben mağazadan alırken SimracersTR'den Mehmet bey de oradaydı o da denemiş ve benim söylediğimi söyledi.
Elden aldığın söylemişsin ama elden hangi satıcı satıyor ve nerelerde satılıyor acaba? Bir de VD4 nasıldır sence. Sen sanırım vd6 kullanıyorsun.