İkinci el PlayStation 5 alırken nelere dikkat edilmeli?

Stubborn

Çalışkan
Bir internet sitesinden PlayStation 5 kiraladım 10-15 gündür oynuyorum. Genelde Warzone oynuyorum çok hikayeli oynamıyorum. Firma cihazı satın alma opsiyonu da sunuyor. Fiyatı da uygun olunca almak istedim. Sizce nelere dikkat etmeliyim? Daha önce hiç PlayStation'ım olmadı.
Ürün ithalatçı garantili, Ekim'e kadar Devam ediyor. Servis geçmişi de yok.
Model CFI-1200A
Çift kollu ama birisinde çok drift var garantiye gidecek sanırım.
Kasasında birkaç kozmetiksel hata dışında bir şey yok.

IMG_3656.webp

IMG_3658.webp

IMG_3659.webp

IMG_3657.webp

Bir internet sitesinden PlayStation 5 kiraladım 10-15 gündür oynuyorum. Genelde Warzone oynuyorum çok hikayeli oynamıyorum. Firma cihazı satın alma opsiyonu da sunuyor. Fiyatı da uygun olunca almak istedim. Sizce nelere dikkat etmeliyim? Daha önce hiç PlayStation'ım olmadı.
Model CFI-1200A

IMG_3656.webp

IMG_3658.webp

IMG_3659.webp

IMG_3657.webp
Günde 8-10 saate kadar oynamışlığım oluyor , ısınma uyarısı vs de almadım.

Son düzenleme:
Fiyat, yazmamışsın ama fiyat çok önemli neden belirtmemişsin anlamadım tabii.

Isınma durumu nasıl? Cihazın içi toz götürüyor olabilir sonuçta çok yer değiştiren ve kiralanma durumu da göz önüne alındığında çok kullanılan bir cihaz olabilir.

Kollar garantiye gidecek ikisinden birinde drift var ama öbürünün durumu ne?

Fiyat, yazmamışsın ama fiyat çok önemli neden belirtmemişsin anlamadım tabii.

Isınma durumu nasıl? Cihazın içi toz götürüyor olabilir sonuçta çok yer değiştiren ve kiralanma durumu da göz önüne alındığında çok kullanılan bir cihaz olabilir.

Kollar garantiye gidecek ikisinden birinde drift var ama öbürünün durumu ne?
Eklemeyi unutmuşum , 12 hazirana kadar %5 indirim ile 10,000₺ indirimsiz 12.000tl. 1 aylık kira için de 1700₺ vermiştim . Diğer kolda kondisyonu iyi onun da sol analogda drift titreme şeklinde oluyor , ölü alan ile onu çözüyorum. coil whine vs de yapmıyor .monitör 1080p olduğu için tüm oyunların1080p de oynuyorum.2/4k denemem olmadı.

Son düzenleme:
Konu ile alakasız olabilir ama nereden kiraladınız?
Kiralarsın dan almıştım , 1200 Findeks puanım var . En düşük kaç puana veriyorlar bilmiyorum. İletişime geçtim 1 günde gönderdiler .indirimli fiyattı.

Kiralarsın dan almıştım , 1200 Findeks puanım var . En düşük kaç puana veriyorlar bilmiyorum. İletişime geçtim 1 günde gönderdiler .indirimli fiyattı.
Model CFI-1200A

Günde 8-10 saate kadar oynamışlığım oluyor , ısınma uyarısı vs de almadım.

the last of us oynarken 1080p 30fps yayın da açmıştım bi problemle karşılaşmadım.

Son düzenleme:
HDMI kablo girişine. HDMI kablosunu biraz sallayın nazikçe. Görüntüde bir sorun olmadığından emin olun.
Bi problem yok gibi hocam , Hdmi etrafı da temiz çizik yok . şuan firma eğer satın alırsam kolu değiştirmeyi de teklif etti.sıfır göndermezler sanırım ama drift yapmayan bir koldur .

Merhaba, bu rehberi inceleyebilirsiniz. PS 4 için olan testlerin hepsi PS 5 içinde geçerli.

Geri
Yukarı Alt