Açıklamasında bir sorundan bahsedilen bir ilanı kimse sorunsuz cihazlarla aynı veya benzer paraya almaz hocam.

Alacağınız herhangi bir ilandaki sözde sorunsuz her XSS için stick drift vardır emin olun. Ki bu sorun inanılmaz büyük bir sorun değil tekrar söylüyorum.

10k civarına sorunsuz tek kollu Series S'ler var. Daha az önce 9500 TL'ye bile gördüm. Ve ciddi bir sorun olarak saymadığın sorun drift sorunu. Başka ne olsun zaten.

Sorunsuz dediğiniz cihaz sorunsuz mu peki? Tek bir kol zaten 3500 TL. Stick drift dediğiniz şey 300 400 TL'ye çözülüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır alsanız da zaten birkaç aya drift çıkacak. Kronik sorunlu cihazlar bunlar.

Ben arkadaşın Xbox'ın da joystick içini kulak pamuğu ve izopropil alkol ile temizleyerek çözmüştüm ve öyle satmıştık imkanınız varsa deneyin. Bence başlangıç fiyatı olarak 9 bin iyi bir fiyat ben elime Xbox geçtiğinde elimden çıkarmak için tutuşup yanına 4-5 aksesuar baskısı alıp satıyordum veya takaslıyordum. Xbox bir kere elinde kaldı mı kolay kolay kurtulamıyorsun cihazdan.

Ben arkadaşın Xbox'ın da joystick içini kulak pamuğu ve izopropil alkol ile temizleyerek çözmüştüm öyle satmıştık imkanınız varsa deneyin. Bence başlangıç fiyatı olarak 9 bin iyi bir fiyat ben elime Xbox geçtiğinde elimden çıkarmak için tutuşup yanına 4-5 aksesuar baskısı alıp satıyordum veya takaslıyordum. Xbox bir kere elinde kaldı mı kolay kolay kurtulamıyorsun cihazdan.

Takas olarak aldım zaten ya, bir süre kullandım şimdi yükseltip Series X veya PlayStation 5 alacağım. Dediğinizi deneyebilirim bir teşekkürler.