Bütçe
20.000 TL

Heisenberg 50

Üstün
Merhaba,

Genel olarak video izlemek, sosyal medya ve depolama için tablet almak istiyorum. Benim için uzun ömürlü olması ve depolama kapasitesinin yüksek olması yeterli. Telefonum Apple olduğundan tablet olarakta Apple ürünü seçmek istedim. 20-21'e Air 5, 11. nesil, kılıflı kalemli Air 4 gibi seçenekler var. Hatta bütçeyi zorlamadan 15 bin civarına bir şey almak benim için daha iyi olur. Sizce ne yapayım?

Teşekkürler.

Air 5 64 GB kullanıyorum. Youtube izlerken çok ısınıyor. Sosyal medyada çok ısınıyor. Diğer Apple tabletler de böyle mi bilmiyorum ama ben ısınmasından rahatsızım. Depolama önemsizdi benim için. Sonuçta internet üzerinden izliyorum, dinliyorum. Depolamalık yaptığım bir şey yok. Güncel fiyatları da bilmiyorum ama 20 bin verilir mi bu tablete emin değilim. İçerik tüketimi için hoparlörü çok kaliteli ama sırf bunun için ikinci elde almazdım sanırım. Bluetooth bir hoparlör takınca ses fazlasıyla tatmin edici oluyor zaten diğer cihazlarda da.

Benim telefonum Apple değil, ekosistem kurmakla alakam yok. Sizin özel durumunuz vardır, o zaman mantıklı olur. Ben sırf içerik tüketimi açısından yorumladım.

Bir de bence tablet depolama amaçlı kullanıma pek uygun olmayabilir. Çok yüksek fiyatlar isteniyorsa yüksek depolama için harici bir hdd ssd daha mantıklı olabilir.