CVaRy
Başarılı
Ketilept 50 mg, milgamma 100mg (bu sanırım vitamin takviyesi için B1), lamotrigine 50mg. Lamotrigine isimli ilacı 4 parçaya bölüp içmem gerekiyor.
Ketilept 50 mg, milgamma 100mg (bu sanırım vitamin takviyesi için B1), lamotrigine 50mg. Lamotrigine isimli ilacı 4 parçaya bölüp içmem gerekiyor.
Doktor, günlük önerilen dozu belirtmekle mükellef.
İlaçları ben almadım. Şu an ki oturduğum ülkeye yeni taşındım, dil bilmem pek fazla.
Hocam ilaçtan ilaca yani içerisindeki maddelerin yapacağı zincir tepkimelerine göre fazlası ile değişken bir durum.Arkadaşlar, bugün muayeneden sonra nöroloji uzmanından 4 ayrı ilaç reçetesi aldım. Akşam saat 22:00 gibi alınması gerekiyormuş. Kaç dakika arayla içebilirim günlük dozu?
Hocam bataklık derken? Kötü bir ilaç mı ya da bırakması zor mu? Teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğunuz için.Çok bir ara vermenize gerek yok. Geçmiş olsun bu bataklığa düştüyseniz. Ketilept 25 mg sanırım onu 2 hap olarak alacaksınız. 4 ilaç ediyor böylece. Ketilept i aynı anda 50 mg alıp vitamini de alın. Bir 15 dk aradan sonra lamotrigineyi alın.
Hocam bataklık derken? Kötü bir ilaç mı ya da bırakması zor mu? Teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğunuz için.
1 Ay kullanmam gerekiyor, Desene hapı yuttuk.Bol su için çünkü bu ilaçlar uzun vadede böbrek ve karaciğerinize zarar verecek. Üzgünüm.