Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Kitap bittikten sonra kendinize 'ben bu kitaptan ne ogrendim?' diye sorun. Size mesaj vermeyen, bilgi anlaminda kazanim saglamayan ya da en onemlisi hicbir edebi degeri olmayan ucuz yazarlarin yazdigi kitaplari okumayin.
En nihayetinde kendi tercihiniz ama bu tur kitaplarin size okuma aliskanligi kazandirdiktan sonra sizden zaman calacagini unutmayin.
Saçmalamışsın iyice kusura bakma da.Size hiçbir şey kazandırmayan kitapları okuyun. Bunun adı edebiyat ve sanat olur.
Neden saçmaladığımı anlatırsan sevinirim. Edebi ve sanat kitapları öğretici içerik sunmaz ve gayet okunulabilir. Zevk ve hobi meselesi. Saçma sapan her şeye zaman kaybı diyerek hayatınızı geçiremezsiniz keşiş değilseniz tabii.
Edebiyat, insan doğası, toplumsal dinamikler, tarih ve kültür hakkında derin anlayışlar sunabilir. Sanat da duygusal deneyimleri ifade etmenin yanı sıra estetik zevkleri geliştirebilir ve insanların düşünme biçimlerini genişletebilir.Neden saçmaladığımı anlatırsan sevinirim. Edebi ve sanat kitapları öğretici içerik sunmaz ve gayet okunulabilir. Zevk ve hobi meselesi. Saçma sapan her şeye zaman kaybı diyerek hayatınızı geçiremezsiniz keşiş değilseniz tabii.
Teşekkür ederim dostlarım neden saçmaladığımı yazmak yerine dislike atmanız daha iyi.
Size hiçbir şey kazandırmayan kitapları okuyun. Bunun adı edebiyat ve sanat olur.
Edebiyat, insan doğası, toplumsal dinamikler, tarih ve kültür hakkında derin anlayışlar sunabilir. Sanat da duygusal deneyimleri ifade etmenin yanı sıra estetik zevkleri geliştirebilir ve insanların düşünme biçimlerini genişletebilir.
Aldığın kitabı görmezden geliyorum, okuma alışkanlığı edindikten sonra adam gibi kitaplar alınız.Asla ama asla kitap okuma aliskanligi olmayan biriyim. Sevdigim kisi bu kitabi cok sevdigi icin bende az cok ne oldugunu bildigim icin bugün o kitabi aldim ve ilk defa uzun sureden sonra oturup okuyacagim. Sizinle de paylasmak istedim.
Filminden kesitler görmüştüm de hiç ilgimi çekmedi desem yeridir.@ZCPS21 ben de filminden sonra bir gazla Dune serisine başladım, ilk kitap bitti (Toplam 6 kitap), güzel bence. Tavsiye ederim.
Ama PDF kitap, fiziksel değil.