Hocam hayırlı olsun, tekerine taş değmesin. Nice keyifli kilometreler diliyorum.

Öğrenme sürecinde teorik bilgiler için altın elbiseli adam izlemeni tavsiye ederim.

Akşam oturup tüm videolarını izleyeceğim. Yarın boş bir alanda pratik yapıp çarşamba günü trafiğe çıkmayı planlıyorum.

Sonunda lanet otobüsten kurtuluyorum. Artık her gün yarım saat daha fazla uyuyabileceğim. 😀 bugün ödemeyi yaptım, yarın inşallah plaka ve noter işlemlerini tamamlayıp teslim alacağım. Tüm motor konularımda bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim.

@Neoxa hocam, kask olarak önerdiğiniz LS2'yi aldım. Şansıma bayide tam benim kafama uyan ve motorun rengi ile uyumlu bir tane varmış.

Hayırlı olsun kazasız belasız sür.

Hayırlı olsun hocam tekerine taş değmesin. Yarım saat vakit kazandıysan yatmadan önce çerez 1 tane Zafer Akçay videosu izlersin o zaman.

Markasına pek bakmadım. İnternetteki yorumlara göre gittim biraz. Ne kötü ne iyi diyorlar. Zaten kasım ortası gibi kaliteli kışlık lastik alacağım. O yüzden pek dert değil diye düşünüyorum.
Genelde bu markalarda fabrikasyon lastikler kötü oluyor. Yağmur performansları neredeyse sıfır. Yağışlı havalarda daha fazla dikkat istiyor.