Hayırlı olsun efenim. Yağmurlu günde dikkat. Fren mesafesine alış ve yağmurlu günde alıştığından farklı gelebileceğini bil.

Dönüş yaparken gaz açmamayı rutin haline getir. Ayna kullanmayı asla ihmal etme, riskli şerit değiştirmelerde aynaya güvenme. Önüne mesafe koy ve kafanla kontrol et.

Yayalara çok dikkat et. Sadece yaya geçidinden değil müsait her yerden çıkabilir. Daha bu sabah minibüsün arkasından koşarak ama ne koşma karşıya geçen yaşını almış bir kadına girecektim. Allah'tan hızlı değildim.

Sonunda lanet otobüsten kurtuluyorum. Artık her gün yarım saat daha fazla uyuyabileceğim. 😀 Bugün ödemeyi yaptım, yarın inşallah plaka ve noter işlemlerini tamamlayıp teslim alacağım. Tüm motor konularımda bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim.

@Neoxa hocam, kask olarak önerdiğiniz LS2'yi aldım. Şansıma bayide tam benim kafama uyan ve motorun rengi ile uyumlu bir tane varmış.
Dıkkatlı sur, ekıpmanı unutma.

Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin Testo. Ama güvenlik ekipmanların tam olsun. Aşırı hız yapma, sakin sakin git. Aralara girme konusunda da dikkat et. Diğer araçların kör noktalarından kaçın mümkünse. Her arabada kör nokta uyarısı yok, biliyorsun. Gidon tecrüben zamanla artacaktır.

2 tur versene, gazlıyım. :hehehe: