Ateizm, Agnostisizm vb lerin hepsi birer inançtır. Ateist tanrının olmadığına Agnostik bilinemeyeceğine inanır. Yani özünde inanç yatar. Bir Ateizm tanrının olmadığını kanıtlayamaz. Teist de tanrının varlığını kanıtlayamaz ve o yüzden inanıyorum der.Bir inanç değil aslında felsefe, agnostiğim. Yani hem inanıyorum hem inanmıyorum.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Birçok bilimsel mucize olduğunu da biliyor musunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela?Birçok bilimsel mucize olduğunu da biliyor musunuz?
İnançlar ideolojidir.Ateizm, Agnostisizm vb lerin hepsi birer inançtır. Ateist tanrının olmadığına Agnostik bilinemeyeceğine inanır. Yani özünde inanç yatar. Bir Ateizm tanrının olmadığını kanıtlayamaz. Teist de tanrının varlığını kanıtlayamaz ve o yüzden inanıyorum der.
Yiğidowski
Üstün
Ne hikmetse son 20 yılda daha fazla dinden çıkan insanlar var. Nedir bunun nedeni?
Siyasal İslam, yobazlar ve aile baskısı.
Captain Levi
Yetkin
Müslüman'ım, diğer inançlar mantıklı gelmiyor.
Hocam siz bankacıya ayar olduğunuz için parayı kullanmaz mısınız?Ateistim. En büyük sebebi ailemin dini kullanıp sürekli bana baskı uygulayarak beni dinden soğutması oldu.
Ayni sey degil, birisi hayatina etki etmezken digeri hayatini gecindirmen icin bir zorunluluk.Hocam siz bankacıya ayar olduğunuz için parayı kullanmaz mısınız?
Başka bankalara bakar. Bankayı din gibi düşünebilirsin.Hocam siz bankacıya ayar olduğunuz için parayı kullanmaz mısınız?
Hydra
Yetkin
- Makaleler
- 1
İnancım yok.
Bu safsata. İddia sahibi sensin. İddia sahibi olmayınca inanç olmuyor.Ateizm, Agnostisizm vb lerin hepsi birer inançtır. Ateist tanrının olmadığına Agnostik bilinemeyeceğine inanır. Yani özünde inanç yatar. Bir Ateizm tanrının olmadığını kanıtlayamaz. Teist de tanrının varlığını kanıtlayamaz ve o yüzden inanıyorum der.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.