İncehesap üzerinden 4 ay önce satın aldığım PC sisteminin bir parçası olan "BitFenix CUBE 240 BEYAZ 240mm SIVI SOĞUTUCU" ürünümde videodaki gibi fan sesi gelmeye başladı. https://drive.google.com/file/d/1jox8K-zD1wszF9W0c2eVD6GaPz-ZRXbo/view. Ben de hatalı üretim ve 6 ay olmadığı için değişim için İncehesap'a gönderdim. İncehesap kargo kodunu paylaştı. 04.12.2025 günü kargoya verdim, İncehesap'a 05.12.2025 sabah 11:02'de gelmiş ve 08.12.2025'te ürünüm distribütöre var mış. Bugün an itibarıyla servis kaydım sonuçlandı. Sonuç, ürünümde meğer arıza yokmuş. Neyse olayı biraz araştırdım, benim sesli çalışıyor diye açtığım destek kaydına dair İncehesap çalışmıyor diye servis kayıtı açmış (servis kayıtlarını İncehesap kendisi oluşuturuyor.) Ayrıca Arena Bilgisayar'ı da arayarak öğrendim, onlara da elektrik aksamı çalışmıyor olarak bildirmişler ve İncehesap'a ilettiğim videoyu da paylaşmamışlar, ayrıca telefonda konuştuğum kadın servis taleplerinde ürünün detaylıca incelendiğini bir sıkıntı tespit edilirse de ayrıca yazıldığını söyledi. Şimdi burada sorun kimde yaklaşık 8 gündür bilgisayarı kullanamıyorum bir soğutucu yok diye, kargo yarın elime ulaşsa 9 gün olacak ve süreci tekrardan başlatmam gerekecek, ne yapabilirim sizce? Yeni bir soğutucu satın alsam bozuk olan ürünümde güncel fiyattan iade alabilir miyim bir şekilde tamamiyle mağdurum.
Not: Ürün için birden fazla değişim talebi açtım ilk başta İncehesap olayı direkt distribütöre paslamıştı, ben de GPT'ten yardım aldım
yazı için anca öyle kargo kodu verdiler. Sistemi ilk aldığımda da soğutucudan çok tiz bir ses geliyordu onun için bir kez daha İncehesap'la iletişime geçmiştim, İncehesap ses kayıtları normal gözüküyor ama isterseniz gönderin inceleyelim ayağı yaptı diye iş çok uzar diye o sesle kullanıyordum kasayı, sonra ses bir anda iyice cozutunca değişim talebi açtım. GPT ondan da bahsetmiş.
Not: Ürün için birden fazla değişim talebi açtım ilk başta İncehesap olayı direkt distribütöre paslamıştı, ben de GPT'ten yardım aldım
Son düzenleyen: Moderatör: