İncehesap üzerinden 96.000 TL'ye topladığım mini sistem nasıl?

Bütçe
100.000 TL

Benim bildirim gelmesi yazıları görmem uzun sürer ping/ms 900 idare et

O değil de 95K ya sağlam 4K sistemi çıkmıyormuş. Kendim bir ekran kartına 78K verince fark ettim

Hocam, desteğiniz için teşekkür ederim. Aslında tek tek parça seçmek yerine hazır bir sistem almak istiyordum fakat sonunda yine eski usul, kendi toplama yöntemime dönecek gibiyim. Yardımcı olan herkese tekrar teşekkürler.
O değil de 95K ya sağlam 4K sistemi çıkmıyormuş. Kendim bir ekran kartına 78K verince fark ettim
Allahtan oyun için almıyorum alsam bile 4K monitörüm yok.

İşlemci sogutucusu pek olmamış çift kule daha düzgün bir sogutucuya yönelebilirsin sığar mı pek emin değilim Thermalright perless Assassin gibi bir sogutucu daha iyi olabilir ya da sığıyorsa ve stoktaysa Thermalright frost commander alabilirsin tabii pek sokta olmuyor bu sogutucu ayrıca ikisinin arasında birkaç derece fark var aradaki fiyat farkına değer mi pek emin değilim.

Hocam perless Assassin attıgınız modelden daha iyi diye biliyorum bu sogutucuda daha fazla boru olsa da çok sıkışık konumlandırılmış.

Son düzenleme:
Hocam perless Assassin attıgınız modelden daha iyi diye biliyorum bu sogutucuda daha fazla boru olsa da çok sıkışık konumlandırılmış.
Peerless Assassin 140'lık modeli için doğru fkaat 120'lik modeli Phantom Spirit'e kıyasla daha gürültülü ve daha az performanslı.

Ayrıca Phantom Spirit SE sadece boy olarak kısa. TL ve SE aynı. SE daha fazla yerden kazandırıyor.

Hocam kasa olarak Lian Li O11 Air mini alabilirsin hava akışı çok iyi hem Power Supply hem de işlemci ve ekran kartı gibi parçalara çok iyi hava saglar üst arka tarafa 1 adet 140mm fan takmanı öneririm hava sirkülasyonunun daha iyi olması açısından. Kasa büyük bir kasada değil bence daha iyi bir tercih olur.

Tamam hocam sağ olun bu arada neden 140 modelleri neredeyse hiç stoka girmiyor bir bilgin var mı?

Daha iyi değil, Phantom her konuda çok daha iyi.

Peerless Assassin 120.
Phantom spirit.
Frost spirit.
Peerless Assassin 140.
Phantom spirit EVO = Frost commander.

Sıralama böyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…