Bütçe
100.000 TL
Daha iyi değil, Phantom her konuda çok daha iyi.

Peerless Assassin 120.
Phantom spirit.
Frost spirit.
Peerless Assassin 140.
Phantom spirit EVO = Frost commander.

Sıralama böyle.
Hocam bir de OC ve soğutma işi ile uğraşan DerBauer adlı kanalda gördüm Thermalright 120 Burst diye model çıkmış, epey övüyordu. Noctua ile karşılaştırmıştı ve arasında 1 derece bile yoktu neredeyse. Videoyu bırakıyorum. Ama maalesef ülkemizde yok henüz sanırsam.

Hocam bir de OC ve soğutma işi ile uğraşan derbauer adlı kanalda gördüm Thermalright 120 burst diye model çıkmış, epey övüyordu. Noctua ile karşılaştırmıştı ve arasında 1 derece bile yoktu neredeyse. Videoyu bırakıyorum. Ama maalesef ülkemizde yok henüz sanırsam.

Hocam yogunluk fazla oldugundan uzun vadede çift kuleler daha iyi diye biliyorum birkaç dakikalık testte tabii ki de neredeyse aynı çıkarlar.

Daha iyi değil, Phantom her konuda çok daha iyi.

Peerless Assassin 120.
Phantom spirit.
Frost spirit.
Peerless Assassin 140.
Phantom spirit EVO = frost commander.

Sıralama böyle.

Hocam Phantom spirit EVO frost commander a göre daha sesliydi sanırsam fanlar birbirine çok yakın oldugundan ve arkadaki fan öndekı fanın ittiği havanın hepsini geri itemediğinden türbülans oluyordu sanırım.

Son düzenleme:
@Altair, EVO'nun sesi yüksek değil, türbülans problemi hiç duymadım, commander da zaten stok yok, olsa ben frost commander seçerim, EVO'nun fiyatı da yüksek o yüzden en mantıklısı Phantom spirit SE.

@Altair, EVO'nun sesi yüksek değil, türbülans problemi hiç duymadım, commander da zaten stok yok, olsa ben frost commander seçerim, EVO'nun fiyatı da yüksek o yüzden en mantıklısı Phantom spirit SE.

Stok yok derken neyı kastettınız anlamadım.

Mağaza stokunu kastetmişsiniz anlamadım kusura bakmayın : D

Hocam benim kasa küçük Phantom spirit commander falan sığmıyor perless Assassin mini almayı düşünüyorum öneriyor musun çok bilgim yok benim.

Son düzenleme: