Bütçe
100.000 TL
@Altair

O zaman boyu kurtaran tek kule tipi soğucu alabilirsiniz, 148 mm falan olan Thermalright soğutucular var ama 92 mm fanlın soğutucu almayın, 120 mm olsun.

Şu olabilir.

Hocam para sorunum yok biraz da estetik dursun diye perless Assassin mini almak istiyorum. Yeterli olur mu 12400F için.

120 mm olanlara bakın, size önerdiğim soğutucuyu ucuz diye önermedim, yükseklik avantajı var ve iyi soğutucu.

120 mm olanlara bakın, size önerdiğim soğutucuyu ucuz diye önermedim, yükseklik avantajı var ve iyi soğutucu.

Hocam ince tek kuleler güzel gözükmüyor ondan diyorum büyük ekran kartının yanında çok cızlız duruyor neyse hocam perless Assassin miniyi alayım ses çok da sorun degil.

Yeterli olur ama fanı fazla ses yapar.

Hocam mini modelinin sesiyle alakalı bir şikayet göremedim genelde diğer modellerin sesi daha yüksek oluyor görebildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:
@Altair, sadece 120 mm fana 800 TL fark verilir mi? Bu fiyata alınmaz, ben düz miniden bahsediyorum, 92 mm fan diye birkaç defa belirttim zaten.

@Altair, sadece 120 mm fana 800 TL fark verilir mi? Bu fiyata alınmaz, ben düz miniden bahsediyorum, 92 mm fan diye birkaç defa belirttim zaten.

Hocam kriterleri göz önüne alınca seçeneğim kalmıyor zaten bunu alacağım para sorun değil benim için.

hocam bu videoda Phantom spirit SE EVO modelinden daha iyi performans vermiş nedeni hakkında bir fikriniz var mı

Son düzenleme: