Hocam bir de OC ve soğutma işi ile uğraşan DerBauer adlı kanalda gördüm Thermalright 120 Burst diye model çıkmış, epey övüyordu. Noctua ile karşılaştırmıştı ve arasında 1 derece bile yoktu neredeyse. Videoyu bırakıyorum. Ama maalesef ülkemizde yok henüz sanırsam.
Hocam bir de OC ve soğutma işi ile uğraşan derbauer adlı kanalda gördüm Thermalright 120 burst diye model çıkmış, epey övüyordu. Noctua ile karşılaştırmıştı ve arasında 1 derece bile yoktu neredeyse. Videoyu bırakıyorum. Ama maalesef ülkemizde yok henüz sanırsam.
Hocam Phantom spirit EVO frost commander a göre daha sesliydi sanırsam fanlar birbirine çok yakın oldugundan ve arkadaki fan öndekı fanın ittiği havanın hepsini geri itemediğinden türbülans oluyordu sanırım.
@Altair, EVO'nun sesi yüksek değil, türbülans problemi hiç duymadım, commander da zaten stok yok, olsa ben frost commander seçerim, EVO'nun fiyatı da yüksek o yüzden en mantıklısı Phantom spirit SE.
@Altair, EVO'nun sesi yüksek değil, türbülans problemi hiç duymadım, commander da zaten stok yok, olsa ben frost commander seçerim, EVO'nun fiyatı da yüksek o yüzden en mantıklısı Phantom spirit SE.
O zaman boyu kurtaran tek kule tipi soğucu alabilirsiniz, 148 mm falan olan Thermalright soğutucular var ama 92 mm fanlın soğutucu almayın, 120 mm olsun.