Son düzenleme:
GÜNCELLEME:
Fan takviyesi yaptım fakat kasanın ilgili yerde fan desteği olmadığı için cırt kelepçe ile deliklerden zor olsa da sabitledim baya iyi oldu. @stormhawks47 estetikte cırt kelepçe, biraz çuvallıyor fakat o modeli aldım hocam. Fark yarattı. :)
1776437383667.webp

Fandan çıkan vidalar uygun değildi. İlgili bölümde, kasanın fan desteği yok zaten kasanın üstte sıvı soğutma radyatörün olduğu kısım ile vidalar uygundu. Ama buradaki amaç ekran kartına hava üflemek. Cırt kelepçe iş gördü ve fanlar sabit duruyor. İleri de sıvı soğutmaya geçersem (ki gerek duymuyorum, Phantom spirit 120 SE iyi iş yapıyor, işlemci çok serin çalışıyor.) üste sıvı soğutma radyatör fanlarını takabilirim veya direkt egzoz fanları döşenebilir 3 tane. :)

Göremediğim için kesin bir şey diyemiyorum. Sorunu öyle ya da böyle çözdüysen senden rahatı yok o zaman. Sıcaklıklar ne durumda peki biraz daha azalma var mı?

Göremediğim için kesin bir şey diyemiyorum. Sorunu öyle ya da böyle çözdüysen senden rahatı yok o zaman. Sıcaklıklar ne durumda peki biraz daha azalma var mı?
Resimler
İlettim görselleri hocam. Sorun çözüldü gibi, 6 ila 7 derece fark oldu. CS2, Valo tarzı hafif oyunlarda 65 ila 68 derece arası. Ağır yükte oyunlarda 76 ila 78 arası oynuyor. Furmark da yüksek ama 80'i geçmiyor.

Görseller için teşekkürler. O vidalar ile oraya montaj yapamazsın, sana bu vidalardan lazım. Kasada vida yerleri var yani. Sıcaklıkların düşmesine de sevindim. Kasa ya da anakart malzelerini kaldırdığın kutuların içine bak bazen uzun vidalardan yedek koyabiliyorlar.

1776459738916.webp

1776459651698.webp