Captain Levi 15
Üstün
En temel özellik bu. İnsan biyolojik ve evrimsel olarak sadece hayatta kalmaya çalışır.Sadece hayatta kalma etkenine vurgu yapmak indirgemeci bir yaklaşım...
En temel özellik bu. İnsan biyolojik ve evrimsel olarak sadece hayatta kalmaya çalışır.Sadece hayatta kalma etkenine vurgu yapmak indirgemeci bir yaklaşım...
Tek değil ama.En temel özellik bu. İnsan biyolojik ve evrimsel olarak sadece hayatta kalmaya çalışır.
Çocuklara cinsel istismarda bulunmakla hayatta kalmanın ne alakası var?En temel özellik bu. İnsan biyolojik ve evrimsel olarak sadece hayatta kalmaya çalışır.
Bir alakası yok. Ben insanın iyi-kötü diye bir doğası olmadığını, iyi-kötü kavramlarının kendisini insanın yarattığını söyledim. Ve bu söylemimi daha etkileyici yapmak için insan hayatta kalmaya çalışan bir hayvandır dedim. Ama özellikle buna odaklandığın için konuyla alakası varmış gibi göründü.Tek değil ama.
Çocuklara cinsel istismarda bulunmakla hayatta kalmanın ne alakası var?
Bu dediğine göre kimse Epsteini yargilayamaz yaptıklarından ötürü.Bir alakası yok. Ben insanın iyi-kötü diye bir doğası olmadığını, iyi-kötü kavramlarının kendisini insanın yarattığını söyledim. Ve bu söylemimi daha etkileyici yapmak için insan hayatta kalmaya çalışan bir hayvandır dedim. Ama özellikle buna odaklandığın için konuyla alakası varmış gibi göründü.
Hayır yargılanabilir. Ben "iyi-kötü kavramını insanlar uydurduğu için hiçbir değeri yoktur" demedim.Bu dediğine göre kimse Epsteini yargilayamaz yaptıklarından ötürü.
Buna insanın kendisinin çalıp oynaması derler sadece.Hayır yargılanabilir. Ben "iyi-kötü kavramını insanlar uydurduğu için hiçbir değeri yoktur" demedim.