İnsanlar neden bu zamanda bu kadar yalnızlaştı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirBey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 360
  • Etiketler Etiketler
    neden
Bizim akraba ilişkileri sosyal medyadan bağımsız olarak iyi değil...
Şöyle söyliyim akrabayla felanla uğraşmadan.
Şimdi karşımıza hep çıkıyor mutlu çiftlerin eğlenceli videoları. İnsan ister istemez özeniyor kendisini yalnız hissediyor, ama onlar hakkatten mutlular mı orasını düşünmek lazım.

Belki de sen kendine bir arkadaş arıyorsun ve konu açmışsın orasını bilemem tabi

Niyet okuma ile konuşulacaksa ben o bu konuşmada yokum..

Pisikoloji alanınız yalnızlık üzerindeyse sizi baya üzmüş olmalılar.
Alanım psikoloji diyor. Yalnızlık üzerine demiyor.
Kendimle ilgili konuşursam mesele genel olarak insanlarla alakalı. O yüzden sordum bu soruyu. Arkadaş bulma derdim yok. Konuştuğum kafa dengi arkadaşlarım var çünkü.

İnsanların yalnızlaşması değil asıl mesele insanların daha seçici hale gelmesi.
Yine diyorum mesela örnek vereyim, sosyal medyada Koreli babyface erkekleri takip eden kızlar durupta sokakta kendi dengi erkek görünce sanki maymun görmüş gibi muamele çekerse tabii yalnızlaşırlar.
Çünkü çıtayı kızlar değil sosyal medya yükseltiyor.

Örnekler uzarda gider sadece kız erkek ilişkisi değil yani.

Abi senin dediğin yalnızlıkla benim bahsettigim durumlar tamamen alakasız

Peki yalnızlık çektiğini söylüyorsunda asıl ne istediğini kendinde bilmiyorsun sanırım. Para olunca işlerin düzelirmi? Yalnızlığın giderilir mi?
Ben kendimi gayet yeterince açık anlattım.
İşim var zaten çalışıyorum.
Anlamana yardımcı olacaksa diğer kullanıcıların yorumlarını oku anlarsın.

Hanımefendi sosyal medya hastalığıdır şu gençlerde olan. Fenomenlik ve populerlik isteği. Başkada bişey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…