Ben çevremde akraba veya hemcins aramadım. Akraba olur ararlar ama ben yüz vermem çünkü pek sevmiyorum. Yakındaki arkadaşların birçoğu boş beleş hayırsız tipler onlarla da ilişkiyi kestim ben yazmadıkça konuşmayan adamlardan ne hayır gelir? 2-3 tane yakından samimi olduğum var onlar yetiyor.
Peki yetişkinlik veya yasliligimizda ne olacak?

Oyun oynarken bulursunuz beni, spor ve kitap okurken. Hadi bana eyvallah.:hehehe:
40 yaşından sonra işler değişiyor maalesef. Gençlikteki gibi olmuyor ki insan. Çökmeye basliyosun her şekilde.

Bu sosyal psikolojinin bir konusu. Toplum içindeki bireyin yerini inceler sosyal psikoloji. Sosyal psikoloji içinde bu durum kalabalık içinde yalnızlık ya da direkt sosyolojide anomi olarak geçer. Yüzeysel etkileşimler, bağ kurmanız için sizi tetiklemez böylece zihinsel doyuma ulaşamazsınız ve kendinizi toplum içindeki o yalnız olan birey olarak hissedersiniz. Ya da bilinçli gençlerde son zamanlarda en çok görülen durum; toplumun beklentileri ve yerleşiminin kendi bilinçli dünyası ile uyuşmaması. Bunun sonucunda tercihen değil zorunlu olarak gidilen 'maskeleme' yolu... Gençler toplum içinde uyumlu olmak için maske takıyor. Bu da onları yine toplum içindeki yalnız olan o birey haline getiriyor.
Bu arada enteresan ki benim daha onceden açmış olduğum yalnızlık konulu başlığa siz daha önceden de bir yorum yapmışsınız. Tesadüfler.:)

Son düzenleme:
40 yaşından sonra işler değişiyor maalesef. Gençlikteki gibi olmuyor ki insan. Çökmeye basliyosun her şekilde.

Bu arada enteresan ki benim daha onceden açmış olduğum yalnızlık konulu başlığa siz daha önceden de bir yorum yapmışsınız. Tesadüfler.:)
Kendi alanım olduğu için dikkatimi çekiyor. Aslında uzun uzun konuşmak isterim bu konularda ama kısıtlı zamanım oluyor genelde fazla ayrıntıya giremiyorum. 😌