Detaylar
Kim cevapladı?Atamızın İzinden
Deneyimli
Topluluk kurallarını ihlal edecek bir şey yaptınız mı? Eğer yapmadıysanız büyük ihtimal başkası hesabınıza girip kuralları ihlal eden bir şeyler yaptı. Instagram desteğe İngilizce olarak yazı atın.Aynı sorun bende de oluştu, yardımcı olabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, hiçbir şey yapmadım, ki zaten hesabıma günde bir kez falan giriyorum.Topluluk kurallarını ihlal edecek bir şey yaptınız mı? Eğer yapmadıysanız büyük ihtimal başkası hesabınıza girip kuralları ihlal eden bir şeyler yaptı. Instagram desteğe İngilizce olarak yazı atın.
Nasıl yazı atacağım? Günlerdir arıyorum, destek iletişimini bulamadım.
Atamızın İzinden
Deneyimli
[email protected] mail adresine İngilizce olarak sorununuzu anlatın. Büyük ihtimal başkası hesabınıza girip kuralları ihlal etti.Hayır hiçbir şey yapmadım ki zaten hesabıma günde bir kez falan giriyorum
Nasıl yazı atacağım günlerdir arıyorum destek iletişimini bulamadım
Teşekkür ederim, atıyorum mail.[email protected] mail adresine İngilizce olarak sorununuzu anlatın. Büyük ihtimal başkası hesabınıza girip kuralları ihlal etti.
tuliplover
Uzman
İlla bir şey yapmanıza gerek yok hocam, bazen bot hesap olarak algıladığı için de kapatabiliyor. Daha önceden yaşamıştım. Yeni açtığım hesabı bot hesabı olarak algılayıp dediğiniz uyarıyı verip hesabı askıya almıştı.Hayır, hiçbir şey yapmadım, ki zaten hesabıma günde bir kez falan giriyorum.
Nasıl yazı atacağım? Günlerdir arıyorum, destek iletişimini bulamadım.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-