Windows 7

Yetkin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Merhaba bugün Instagram üzerinden bir laptop ilanını gördüm bu ilan Facebook üzerinden paylaşılmış bir yazayım dedim laptopun fiyatı da makuldu benim için tabii biliyorum dolandırıcı olduklarını ama bir yazayım dedim kendisinin öğretmen olduğunu iddia ediyor.

Screenshot_2024-10-24-16-02-05-744_com.whatsapp.webp

Ve bana böyle bir şey dedi.

Screenshot_2024-10-24-15-05-38-237_com.whatsapp.webp

İlettiği sahibinden linkine tıkladım gerçekten sahibinden sandım.

Screenshot_2024-10-24-15-05-27-816_com.android.chrome.webp

Böyle bir şey karşıma çıktı yani bu kadar da belli etmezsiniz be satın ala bastığım zaman bana bir IBAN veriyor o IBAN'a parayı atmamı söylüyor 😂

Screenshot_2024-10-24-15-08-57-309_com.whatsapp.webp

Kısacası bu gibi Instagram üzerindeki satıcılara kesinlikle ve kesinlikle itibar etmeyin çete kurmuşlar paranızdan olursunuz dostlarım.

Son düzenleme:
Arayüzü falan bayağı gerçekçi yapmış, maalesef buna inanan olur. URL'den anlaşılıyor ama büyüklerimiz bilmeyebilir, bilgilendirmek lazım.

Arayüzün dolandırıcılığa açık olduğu bariz ortada. Bir keresinde Instagram'da Zara'nın bir reklamına denk gelmiştim. Neymiş efendim, Zara önceden satamadığı ürünleri büyük indirimlerle rastgele bir şekilde yolluyormuş falan. Linke tıkladım, çakma üstüne çakma. Bu tarz konularda temkinli olmak gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
İpincecik ve bir adet küçücük fanı olan Huawei laptopa 3050 takmışlar, bu Çinliler teknolojide çok iyi.

Peki devletimiz neden IBAN ve isim ortada olduğu halde engellemiyor? Aynısının PttAVM versiyonunu ben yaşadım. Şimdi dersiniz hesabı kiralamıştır, kiralayan kişiye kol gibi cezayı gönder bakiim bir daha kiraya verecek mi? Böyle böyle hiç olmasa da azalır.