Güncel olarak nasıl bir veri veriyor emin değilim son güncellemelerden önce silinen tüm mesajları gösteriyordu denemiştim. Fakat yakın zamanda deneyimleme imkanım olmadı.Hesabın açılma tarihinden itibaren silinen mesajlar mı?
Güncel olarak nasıl bir veri veriyor emin değilim son güncellemelerden önce silinen tüm mesajları gösteriyordu denemiştim. Fakat yakın zamanda deneyimleme imkanım olmadı.Hesabın açılma tarihinden itibaren silinen mesajlar mı?
PC üzerinden yapılması şart sanırım. Deneyeceğim teşekkürler.Güncel olarak nasıl bir veri veriyor emin değilim son güncellemelerden önce silinen tüm mesajları gösteriyordu denemiştim. Fakat yakın zamanda deneyimleme imkanım olmadı.
Deneyimlerinizi paylaşırsanız ona göre düzenleyeyim ben de burayı.PC üzerinden yapılması şart sanırım. Deneyeceğim teşekkürler.
Tamamdır buradan haberdar ederim.Deneyimlerinizi paylaşırsanız ona göre düzenleyeyim ben de burayı.
Aynısı oldu. Sildiğim hiçbir şey gözükmüyor. 2-3 sene önce yaptığımda silinenleri gösteriyordu hatırlıyorum, şimdi düzeltmişler herhalde.Ben bunu denedim ama sildiklerimi göstermemişti. İndirme talep ettiğim anda DM kutusunda görebildiklerimi yolladılar sadece. Ama bir daha deneyeyim.