@Geraltın kılıcı en yükseğin bir altında kullanıyorum. Default iken %80 gibi düşünebilrisin.
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Rx 570'de renk doygunluğum çok iyi. Net bir biçimde Intel Arc'ın renk doygunluğu düşük. Eğer Intel işlemciniz varsa lütfen Intel Control Command adlı uygulamayı indirin ve orada doygunluğu en yükseğe getirin.Renk doygunluğu ile direk ekran kartını değil de kendi monitörünüzü suçlayabilirsiniz. TN panel kullanıyorsanız ekstrem şeyler beklememek gerek. Görüntü işlemleri ile uğraşmıyorum ayar kurcalamıyorum. Ortalama bir IPS monitör ile RX 5700XT ne deneyim yaşadıysam RTX 3070 Ti ile de aynı deneyimi yaşadım. Çok çok fazla 4K film izlediğimi de belirteyim.
Bu arada renkler ile tekil ayar yaparak daha iyi deneyim elde edebilirsiniz.
Geraltın kılıcı
Üstün
@Geraltın kılıcı en yükseğin bir altında kullanıyorum. Default iken %80 gibi düşünebilrisin.
Ben öyle kullanamıyorum. Çok sinir bozucu oluyor. Bir de bazı oyunlarda kötü performans veriyor. Watch Dogs 2'yi oynadığım zaman en fazla 61FPS alıyordum. Şu anda RX 570 kartımda 50 FPS alıyorum.
Nasıl yani?Bu arada renkler ile tekil ayar yaparak daha iyi deneyim elde edebilirsiniz.
@Geraltın kılıcı mavi - kırmızı - yeşil renklerini tekil ayarlayabiliyorsun.
Arkadaşlar bu kart nasıldır? Benim şu an i5-9400F ve RX 580 8GB var. İşlemci ile darboğaz yapar mı? Ve Vulkan var mı bu kartta? Linux'ta çalışır mı?
Geraltın kılıcı
Üstün
Hepsi en yükseğe ayarlıydı.@Geraltın kılıcı mavi - kırmızı - yeşil renklerini tekil ayarlayabiliyorsun.
@Geraltın kılıcı hepsini en yüksek yapmak mantıklı değil işte. Baskın renkler olur bu da renklerin kötü durmasına sebep olur.
Geraltın kılıcı
Üstün
@Geraltın kılıcı mavi - kırmızı - yeşil renklerini tekil ayarlayabiliyorsun.
Hepsi en yükseğe ayarlı.
Arkadaşlar bu kart nasıldır? Benim şu an i5-9400F ve RX 580 8 GB var. İşlemci ile darboğaz yapar mı? Ve Vulkan var mı bu kartta? Linux'ta çalışır mı?
O işlemcinin RTX 4060'a kadar yolu var.
AMD yazılımında ayarlıyorum ve çok iyi bir görüntü oluyor.@Geraltın kılıcı hepsini en yüksek yapmak mantıklı değil işte. Baskın renkler olur bu da renklerin kötü durmasına sebep olur.
Teşekkürler.Hepsi en yükseğe ayarlı.
O işlemcinin RTX 4060'a kadar yolu var.
AMD yazılımında ayarlıyorum ve çok iyi bir görüntü oluyor.