Detaylar
Kim cevapladı?Flash bellekten, HDD'den boot etmek için ayrı ayarlamamız gereken bir şey var.Anladım hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın, flash bellekten mi açayım yoksa HDD den mi?
Flash bellekten, HDD'den boot etmek için ayrı ayarlamamız gereken bir şey var.
Tamamdır hocam OpenCore kısmından 3. New Volume seçtim ve enterladim bekliyorum şu an ekranın gelmesini.
Tamamdır, normal şartlarda macOS başlangıç ekranına ulaşmanız gerek.Tamamdır hocam OpenCore kısmından 3. New Volume seçtim ve enterladim bekliyorum şu an ekranın gelmesini.
Tamamdır, normal şartlarda macOS başlangıç ekranına ulaşmanız gerek.
Böyle diyor hocam bekliyorum.
Takıldı mı burada? En geç 5-6dk sonra devam etmesi gerek yazıların. Etmiyorsa sorun vardır.
Cihazı kuracaksın normal şekilde, masaüstüne geleceksin sonra. Apple kimliği sorarsa daha sonra ayarla de.
Tamamdır hocam masaüstüne gelince yazacağım.Cihazı kuracaksın normal şekilde, masaüstüne geleceksin sonra. Apple kimliği sorarsa daha sonra ayarla de.
Hocam ehternet kablosu ile bağlanıyorum direkt sürdür e mi basayım? @umut
- Makaleler
- 4
Ethernet ile ilgili kext EFI'de mevcut ise devam edebilirsin ama eger yoksa kurulum yardimcisi hataya dusebilir.
Ethernet'i tanımamış sanırsam, Elle kısmına basınca DHCP ile ilgili bir şey varsa onu seçin yoksa sürdürün.Tamamdır hocam masaüstüne gelince yazacağım.
Eki Görüntüle 13777
Hocam ehternet kablosu ile bağlanıyorum direkt sürdür e mi basayım? @umut
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-