Detaylar
Kim cevapladı?Sierra'da VGA desteklenmiyor muydu ya? Sierra sonrası diyorlardı, o da dahil miymiş? Hiç aklıma gelmemişti bu bak.Ethernet kextinden oturu olacagini sanmiyorum, goruntu cikisindan supheliyim dogrudan VGA kullaniyorsa bu sorun yaratir.
VGA kullaniyorum, şimdi ne yapmam lazım?Sierra'da VGA desteklenmiyor muydu ya? Sierra sonrası diyorlardı, o da dahil miymiş? Hiç aklıma gelmemişti bu bak.
- Makaleler
- 4
VGA destegi Mavericks zamanindan beri yok benim bildigim, surucu aktif oldugunda siyah ekrana dusmesi aslinda olayi acikliyor bize.Sierra'da VGA desteklenmiyor muydu ya? Sierra sonrası diyorlardı, o da dahil miymiş? Hiç aklıma gelmemişti bu bak.
2 secenegin var ya GPU hizlandirma olmadan kullanacaksin ya da aktif bir DVI to VGA ya da HDMI to VGA donusturucu alman gerek.
GPU hızlandırma olmadan kullanırsam nolur? Sadece internette surf yapacagim video falan izlerim.VGA destegi Mavericks zamanindan beri yok benim bildigim, surucu aktif oldugunda siyah ekrana dusmesi aslinda olayi acikliyor bize.
2 secenegin var ya GPU hizlandirma olmadan kullanacaksin ya da aktif bir DVI to VGA ya da HDMI to VGA donusturucu alman gerek.
- Makaleler
- 4
Genel sistem animasiyonlari akici olmaz ve normalden biraz daha hantal calisir. Erisilebilirlik'te Hareketi Azalt ayarini acip kullanmak isini gorebilir.GPU hızlandırma olmadan kullanırsam nolur? Sadece internette surf yapacagim video falan izlerim.
Kullanmak pek mantıklı olmaz anladığım kadarıyla.Genel sistem animasiyonlari akici olmaz ve normalden biraz daha hantal calisir. Erisilebilirlik'te Hareketi Azalt ayarini acip kullanmak isini gorebilir.
- Makaleler
- 4
Evet ucuz yollu bir HDMI donusturucu alabilirsin eger kullanmak istiyorsan.
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Tebrikler arkadaşlar kurmuşsunuz. Ancak ekran kartı için config üzerinden ekleme yapmanız gerekiyor. Başka zaman bakarsınız buna.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-