Intel i7 6700 işlemciyle GTX 1660 Super takılırsa darboğaz yapar mı?

Grafik ağırlıklı oyunlarda yapar ne yazık ki. Sizinle yakın bir sisteme sahibim. Mesela Wuthering Waves'ten biliyorum. İşlemci %90'larda oluyor. Ancak ekran kartı %60-%70 arasında geziyor. Darboğaz sisteme zarar vermez sadece tam performans kullanamazsınız bunu da söylemiş olayım.

Öneri olarak ekran kartın dengesinde bir işlemci kullanmaktır.

Grafik ağırlıklı oyunlarda yapar ne yazık ki. Sizinle yakın bir sisteme sahibim. Mesela Wuthering Waves'ten biliyorum. İşlemci %90'larda oluyor. Ancak ekran kartı %60-%70 arasında geziyor. Darboğaz sisteme zarar vermez sadece tam performans kullanamazsınız bunu da söylemiş olayım.

Öneri olarak ekran kartın dengesinde bir işlemci kullanmaktır.

Hocam benım ıslemcı biraz daha guclu 70-80 arası kullanır yeterli bir değer ve GTX 1650 gıbı ekran kartlarınında neredeyse aynı fıyatlarda olmasını göz önünde bulundurursak bence alınabilecek en mantıklı kart.

Kardeşim mesele kartı besleyebilmesinden ziyade senin işlemcin 4 çekirdek, en büyük sorun bu eline para geçtikte biriktir düzgün bir işlemci al.

Evet biliyorum onu da daha sonra yenileyeceğim yavaş yavaş.

O işlemci aşağı yukarı GTX 1650 ya da GTX 1050 Ti seviyesindeki ekran kartlarını tam olarak besleyebiliyor genel olarak.

Bende GTX 1650 ıle 1660 Super arasında pek fiyat farkı olmadıgından 1660 almak istiyorum.

Bende GTX 1650 ıle 1660 Super arasında pek fiyat farkı olmadıgından 1660 almak istiyorum.
Tabii ki ekran kartını alabilirsiniz ama aynı paraya benzeri AMD ekran kartları varsa ona da bakabilirsiniz. RX 6600 denk gelebilir belki. Zaten o işlemcinin soketi çok kısıtlı, AM4 sistem ya da LGA 1200 soket işlemci ve anakart almanızı tavsiye ederim en azından.

Hocam benım ıslemcı biraz daha guclu 70-80 arası kullanır yeterli bir değer ve GTX 1650 gıbı ekran kartlarınında neredeyse aynı fıyatlarda olmasını göz önünde bulundurursak bence alınabilecek en mantıklı kart.

Evet biliyorum onu da daha sonra yenileyeceğim yavaş yavaş.

Fiyatlar aynı ise GTX 1660 Super alabilirsiniz. Aslında bende sizin gibi yaptım, fiyatları birbirine yakındı.

Geri
Yukarı Alt