Serkan1562

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom altyapısıyla VDSL internet kullanıyorum. Netspeed firmasındaydım. Millenicom'a geçtim kampanya var diye. CS2 oynarken normalde de pingim 60-70 civarlarındaydı ama oynamama engel değildi. Millenicom'da şu an pingim hep 90 üstü ve inanılmaz takılıyor. Müşteri hizmetlerini aradım kaç defa ama hiçbir şey düzelmedi. DNS falan değiştirdiler. Kendileri arka planda güncelleme yaptı ama fark eden bir şey olmadı? Bir çözümü var mı?

Taahhüt yapmadım 3 ay dolmadan bir önceki firmaya geri dönebiliyor muyum?

Ping sağlayıcıdan sağlayıcıya değişir. Hepsinin omurga yapısı ve yurt dışı çıkışları farklı. 90 gün boyunca internet sağlayıcınızı değiştiremezsiniz.

Kaynak
Çok kötü oldu bu ya, hiç oynatmıyor.

Kablosuz mu bağlıyorsunuz?
Kablosuz ise modeminizi mi değiştirdiler?
Evet kablosuz oynuyorum. Modem bana ait, değişmedi VDSL olduğu için. Kullanıcı bilgilerini değiştirip bağlandım direkt.

Modem bilgisayara biraz uzak, kablo yetişmiyor.

Çok kötü oldu bu ya, hiç oynatmıyor.

Evet kablosuz oynuyorum. Modem bana ait, değişmedi VDSL olduğu için. Kullanıcı bilgilerini değiştirip bağlandım direkt.

Modem bilgisayara biraz uzak, kablo yetişmiyor.
Hocam altyapınız muhtemelen aynı bir anda 30+ ping yükselmesi normal değil.
5GHZ ve 2.4GHZ band'ları arasında geçiş yaptınız mı?
Modem ayarlarında çift kanal mı çıkış var?

Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom altyapısıyla VDSL internet kullanıyorum. Netspeed firmasındaydım. Millenicom'a geçtim kampanya var diye. CS2 oynarken normalde de pingim 60-70 civarlarındaydı ama oynamama engel değildi. Millenicom'da şu an pingim hep 90 üstü ve inanılmaz takılıyor. Müşteri hizmetlerini aradım kaç defa ama hiçbir şey düzelmedi. DNS falan değiştirdiler. Kendileri arka planda güncelleme yaptı ama fark eden bir şey olmadı? Bir çözümü var mı?

Taahhüt yapmadım 3 ay dolmadan bir önceki firmaya geri dönebiliyor muyum?

Netspeed sorunlu muydu?

Hocam altyapınız muhtemelen aynı bir anda 30+ ping yükselmesi normal değil.
5GHZ ve 2.4GHZ band'ları arasında geçiş yaptınız mı?
Modem ayarlarında çift kanal mı çıkış var?
Evet 5ghz ve 2.4 ghz var ikisinide denedim. 2.4de daha kötü.

Yok ya zam yaptılar millenicomda da kampanya vardı. Ondan geçtim geçmez olaydım.

Ben TT, Millenicom, GIBIRNet, TurkNet daha o zaman için bunları kullandım. En iyi ping değerini TurkNet veriyor heme arkasına TT daha sonra Gibir en sona Millenicom derim(VDSL adına konuşuyorum) 90 günü bekleyeceksin. Bende ev internetini değiştirtmek istiyorum ancak fiyatlar taahhütsüzde biraz fazla kabarık.