Hasan Kandeğer

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,
Aktif olarak Netspeed kullanıyorum ve son 2-3 gündür yaşanan kesinti problemi internete erişim problemi ping problemi yaşıyorum kendilerine telefondan hiçbir şekilde ulaşılamıyor sadece online işlemlerden ulaşılabiliyor orada da yaptıkları açıklama siber saldırı alıdıklarına yönelik geri dönüş yapıyorlar daha öncesindede zaten uzun süreli internet gidiyordu ve 1-2 saat kadar gelmediği oluyordu konuyu müşteri hizmetlerine ilettiğim zaman bir sorun olmadığını söylediler fakat 2 3 günde bir sürekli yaşıyordum şu anda yaşanan tüm durumlar neticesinde internet deneyimi olarak kötü bir deneyim yaşıyoruz hiçbir şekilde memnun değilim daha öncesinde TurkNet kullandım fakat onda da müşteri hizmetleri olmadığı için karşımda bir muhatap bulamadığım zaman yaşanan ufak bir problemde online işlemlerden cevap alınması uzun sürüyor geçebileceğim alternatif bir internet servis sağlıyıcı arıyorum önerileriniz nelerdir? Bulduğum bölgede Türk Telekom altyapısı ve fibimnetin fiber var.

Dosya Ekleri

• resim_2025-07-03_193244161.webp
    resim_2025-07-03_193244161.webp
    126,1 KB · Görüntüleme: 84
  • resim_2025-07-03_193256155.webp
    resim_2025-07-03_193256155.webp
    108,7 KB · Görüntüleme: 85
Fiber altyapı hangi firmadaysa mecbur onu kullanmalısın. Fibimnet'in fiberini dene. Belli ki daha önce de sorun yaşadığın için ve aldığın hız 45 olduğu için santrale mesafen çok yakın değil. Hat değerlerin de pek iyi değil diye tahmin ediyorum bu sebeple Fibimnet fibere geç.

Daha önce TurkNet kullandım TurkNet'ten Netspeed geçtim TurkNet internet kesilmeleri vs çok problem yaşadım müşteri hizmetleri olmadığından dolayı bir muhatap bulamadığımdan sıkıntı yaşadım online işlemlerde zaten cevap alınması uzun sürüyordu o yüzden başka alternatifler arıyorum konuda da belirtmiştim.

Bende netspeed kullanıyorum son 2 haftadır yaşadıklarımdan sonra illallah ettim değiştireceğim . Türknet 100 mbps destekliyor .Türknette arada bir kopmalar oluoyr bınamda telekom altyapısı var 1000 mbp bağlayacağım allahın izniyle . Bari muhattapım belli TT ekipleri gelip iki dkda sorunu cozuyorlar

Bende netspeed kullanıyorum son 2 haftadır yaşadıklarımdan sonra illallah ettim değiştireceğim . Türknet 100 mbps destekliyor .Türknette arada bir kopmalar oluoyr bınamda telekom altyapısı var 1000 mbp bağlayacağım allahın izniyle . Bari muhattapım belli TT ekipleri gelip iki dkda sorunu cozuyorlar
Türknet tavsiye edilen bir firma ama bi problemde bir muhattap bulamamak sıkıntı yaşatıyor konuda belirttiğim gibi ve daha önce türknet kullandım iyi bir deneyim yaşamadım

Fiber altyapı hangi firmadaysa mecbur onu kullanmalısın. Fibimnet'in fiberini dene. Belli ki daha önce de sorun yaşadığın için ve aldığın hız 45 olduğu için santrale mesafen çok yakın değil. Hat değerlerin de pek iyi değil diye tahmin ediyorum bu sebeple Fibimnet fibere geç.
Sen yanlış anladın hız olarak zaten daha önceside bi problem yaşamadım sadece bağlantı kopma sorunu ve sürekli internet kesilmeleri ve son zamanlarda yaşan fiber saldırı ile kötü bir internet deneyimi olmasından bahsetmiştim

Sen yanlış anladın hız olarak zaten daha önceside bi problem yaşamadım sadece bağlantı kopma sorunu ve sürekli internet kesilmeleri ve son zamanlarda yaşan fiber saldırı ile kötü bir internet deneyimi olmasından bahsetmiştim
Dostum hayır. Altyapın VDSL ve 45 Mbps düşük bir değer. Senin evinde eğer bir fiber atlyapı olanağın varsa yani bir 100-200 kullanabileceksen neden bakır kabloyla uğraşasın? Fibimnet'in fiberini dene.

Dostum hayır. Altyapın VDSL ve 45 Mbps düşük bir değer. Senin evinde eğer bir fiber atlyapı olanağın varsa yani bir 100-200 kullanabileceksen neden bakır kabloyla uğraşasın? Fibimnet'in fiberini dene.

Şu anda 75 Mbps kullanıyorum ve hepsini alıyorum dediğinden haklısın ama fibimnette yerel bir firma ve tahahüt sunuyor iptal etirme ücreti önemli değil fakat onu da bağlatıp bir sorun yaşadığımda iptal etirme gibi bir alternatifimin olmasını istiyorum 2025 yaşıyoruz tahahüt olayı bilemiyorum yani.

Şu anda 75 Mbps kullanıyorum ve hepsini alıyorum dediğinden haklısın ama fibimnette yerel bir firma ve tahahüt sunuyor iptal etirme ücreti önemli değil fakat onu da bağlatıp bir sorun yaşadığımda iptal etirme gibi bir alternatifimin olmasını istiyorum 2025 yaşıyoruz tahahüt olayı bilemiyorum yani.
Aslında Türkiye'de taahhüt mantıklı yani %60 enflasyonun olduğu yerde insanlar 24 ay taahhüt yapmak istiyor ama Fibim yerel firma olduğu için kör olarak taahhüt yapmamak lazım evet. O konuda karar vermek zor ama yine de Fiber'de sorunun daha az olur. En kötü yaşayacağın şey routing sorunu olur.