Detaylar
Kim cevapladı?Hangi modeller için geçerli? Güncellemeyi alan tüm iPhone modelleri bundan yararlanacak mı?Yapay zekalardan sonra Apple harekete geçmiş gözüküyor.
iOS 18 ile göz kontrolü aktif edilecek.
Sıradaki ürün olarak Apple markasının yapay zekasını bekliyoruz.
Donanımsal yeterlilik isteyebilir diye düşünüyorum.Hangi modeller için geçerli? Güncellemeyi alan tüm iPhone modelleri bundan yararlanacak mı?
Hangi modeller için geçerli? Güncellemeyi alan tüm iPhone modelleri bundan yararlanacak mı?
iOS 18 alacak iPhone modelleri ortaya çıktı! - ShiftDelete.Net
Apple, iPhone cihazlar için büyük bir güncellemeye hazırlanırken, iOS 18 destekleyecek cihazlar sızdırıldı. İşte iOS 18 alacak cihazlar...
shiftdelete.net
Benim sorduğum şey bu değil. Örneğin yapay zeka desteği olan bir iPhone modeli olur, olmayanı da olur, bunlarda bu özellik kullanabilecek mi? Sorduğum şey buydu.![]()
Apple, iPhone cihazlar için büyük bir güncellemeye hazırlanırken, iOS 18 destekleyecek cihazlar sızdırıldı. İşte iOS 18 alacak cihazlar...shiftdelete.net
Elma ısıran
Üstün
Face ID içeren modellerde aktif olabilir bu özellik. Diğer modellerde sanmıyorum.Hangi modeller için geçerli? Güncellemeyi alan tüm iPhone modelleri bundan yararlanacak mı?
Pek çok özelliği Samsung daha önce getirir zaten. Apple ise daha tamamlanmış haliyle getirir.
k0NF
Başarılı
iPhone 11 anlarım da iPhone X serileri nasıl olur da iOS 18 alıyor?
![]()
Apple, iPhone cihazlar için büyük bir güncellemeye hazırlanırken, iOS 18 destekleyecek cihazlar sızdırıldı. İşte iOS 18 alacak cihazlar...shiftdelete.net
Max shiftdelete.net. Bunlara inanmamak lazım, gerçeğini iOS 18’de görürüz.iPhone 11 anlarım da iPhone X serileri nasıl olur da iOS 18 alıyor?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet