Şimdi geçsem eksisi olur mu bana? iOS 18 yüklü diğer bir iPhone 13'le küçük bir speed test yaptım, benim ki daha hızlıydı.Garanticiysen iOS 18.1'i bekleyebilirsin. O zamana kadar iOS 17.7 ile devam edebilirsin.
Şimdi geçsem eksisi olur mu bana? iOS 18 yüklü diğer bir iPhone 13'le küçük bir speed test yaptım, benim ki daha hızlıydı.Garanticiysen iOS 18.1'i bekleyebilirsin. O zamana kadar iOS 17.7 ile devam edebilirsin.
Eksisi olmaz. Neye göre daha hızlıydı mesela? Uygulamalar 0,000000001 milisaniye daha mı erken açılıyordu? Eğer hız farkından kastınız buysa eyvah, kullanım deneyiminiz çok olumsuz etkilenecek demektir(!)Şimdi geçsem eksisi olur mu bana? iOS 18 yüklü diğer bir iPhone 13'le küçük bir speed test yaptım, benim ki daha hızlıydı.
Çöpe atayım gitsin.Kullanım deneyiminiz çok olumsuz etkilenecek demektir(!)
Bildiğim güzel bir çöp var. Bana yollarsan cihazını ben senin yerine çöpe atabilirim. O cihaz kullanılmaz artık (!).
Siz dışarı çıkın. Havaya doğru büyük bir ışık yükseliyor olacak. Oraya doğru gidin. Bıraktım o çöpe.Bildiğim güzel bir çöp var. Bana yollarsan cihazını ben senin yerine çöpe atabilirim. O cihaz kullanılmaz artık (!).![]()
Yok.Telefonu güncel tutmak önemli. Boş boş sırf şarjı hızlı gidiyor diye hiç geçmemek olmaz. Bende böyle bir konu açtım ama eninde sonunda geçeceğim 18'e. Git güncelle telefonunu.
İkisi de çöp. Elimi sürmem üzgünüm.Her şey pil yüzdesiyse samsung a24 telefonum 2 gün şarj etmeden gidiyordu onu kullan. Ya da dedem 3310'unu haftada bir şarj ediyor.