İnceleme iPhone 16 Pro

Bir de şöyle ekleyeyim benim model yükseltme planım vardı fakat cidden bu fiyatlandırma konusu yüzünden Android satın almayı düşündüm bu süreçte, fakat sonrasında telefonu gider gösterebileceğim aklıma geldi. Eğer böyle bir şey yapabilecek olmasaydım ya Android'e geçiş yapardım ya da 11 Pro ile devam ederdim. Apple Türkiye mi yoksa yüce devletimizin politikaları mı bu sorunun kaynağı bilemiyorum ama gerçekten çözülmesi gereken bir sorun.

Fiyat konusunda ikisinin de payı var. Apple Samsung kadar yerel fiyatlandırma yapmıyor ve iktidarın saçma vergilerinden

Apple'in ozellikle de iPhone tarafindaki fiyatlarini ne kadar kabul edilebilir bulmasam da burada tum pay mevcut hukumetin. Apple yerel fiyatlandirma yapmak gibi bir mecburiyete sahip degil. Kur artisi ortada. Mesela kur artisina ragmen M islemcili MacBook'lar, Mac'ler fiyatlarina gore cok iyi performans ve deneyim sunuyor, Windows tarafinda alternatifi yok gibi. Ancak gel gor ki canim hukumetimiz telefona bir de ek vergi koyuyor sanki enflasyon ve kur degeri cok dusukmus gibi. Bununla da yetinmiyor taksitlendirmeyi de yasakliyor. Apple'a pek cok konuda ben de kiziyorum ekosistem icerisinde olmama ragmen ancak fiyatlardan dolayi sorumlu tutamam.

Hocam tek fikrinizi reddettiğim konu bu Android telefonlar stabil ki uzun ömürlüler evde Samsung S3'üm var LineageOS 18.1 Android 11 yüklü ve WhatsApp TikTok Lite sorunsuz ki 2012'de çıkan iPhone'da bunu yapmak imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…