Okuduğunu anlamadan yorum yapmak ne hoş gelir insana.
Yok, okuduğumu anlıyorum. Ekosistem uyumlu olduğu için telefonun niteliklerinden feragat edilmesi telefonun leş olduğunu ortadan kaldırmıyor. Dandik, çöp ürünler bunlar. USB Type-C getirdik diye 2.0'la 15 sürdüler piyasaya geçen sene. Rezillik, maliyet azaltacağız diye yapmadıkları şey kalmadı.

Bu sene de 2.0'sa zangırdayarak osururum.

Yok, okuduğumu anlıyorum. Ekosistem uyumlu olduğu için telefonun niteliklerinden feragat edilmesi telefonun leş olduğunu ortadan kaldırmıyor. Dandik, çöp ürünler bunlar. USB Type-C getirdik diye 2.0'la 15 sürdüler piyasaya geçen sene. Rezillik, maliyet azaltacağız diye yapmadıkları şey kalmadı.

Bu sene de 2.0'sa zangırdayarak osururum.

Siz bildiğinizden şaşmadan devam edebilirsiniz sorun yok.

Leş demeden farklı açılardan düşünebilmekten bahsediyorum tabii anlıyorsunuzdur okuduğunuzu yorum yapamam.

Siz bildiğinizden şaşmadan devam edebilirsiniz sorun yok.
Bu sene de 2.0'mış. 🤣
Tam bir funkyphone ya. 60HZ ayrı bir rezillik, telefoto yoktu geçen sene. Uzar gider. Boş paket telefonlar. 14 Pro 16'yı sollar atar.

Leş demeden farklı açılardan düşünebilmekten bahsediyorum tabii anlıyorsunuzdur okuduğunuzu yorum yapamam.
Hangi açıdan iPhone 15 iyi bir telefondu mesela? 😃🤔

@denizius bana düz Iphone'ların kaliteli özelliğini söyler misin? Evde şu an 15 denen illet telefonu kullanan birisi mevcut, telefonun 60Hz'i yüzünden telefonu duvara fırlattı fırlatacak.
Bir telefon 50K verdikten sonra o telefonun en az 120Hz olmasını istiyoruz. Değil 14 Pro, 13 Pro bile 16'yı çerez yapar.
Ben S23 Ultra bakıyorum diye söylediğimde arkadaşlarımın hepsi(Hepsi Iphone fanboyudur, kendileriyle telefon konusunda çokça kavga ederiz.) Iphone 14 Pro Max baksana falan diyor. S23 Ultra varken Iphone'a bakmıyorum ben.
Sizin dilinizdeki tek argüman: 'aNDRoiD 2 SeNeYe YaVaŞLaR MoRuQ' argümanı, şu argümanı atamadığınız müddetçe Iphone size leşleri yedirmeye devam edecek. Bakalım ne zaman bu argümanı atıp bakacaksınız.

3 mesajdır anlaşmaktansa karşı tarafı yargılamaya çalışıyorsun zaten. Adam gibi sordum bak, 15 hangi açıdan iyi bir telefondu?
Ekosistem ile uyumlu mu? iPhone 11 de uyumlu, o da şahane bir cihaz o zaman.
15'e iyi diyeni anında göz ardı ediyorum artık, ben bu kadar rezalet bir telefon görmedim.
En basitinden telefon şu an AI meselesinden mahrum.

@denizius bana düz iPhone'ların kaliteli özelliğini söyler misin? Evde şu an 15 denen illet telefonu kullanan birisi mevcut, telefonun 60Hz'i yüzünden telefonu duvara fırlattı fırlatacak.
Bir telefon 50k verdikten sonra o telefonun en az 120Hz olmasını istiyoruz. Değil 14 Pro, 13 Pro bile 16'yı çerez yapar.
Ben S23 Ultra bakıyorum diye söylediğimde arkadaşlarımın hepsi(hepsi iPhone fanboyudur, kendileriyle telefon konusunda çokça kavga ederiz.) iPhone 14 Pro Max baksana falan diyor. S23 Ultra varken IPhone'a bakmıyorum ben.
Sizin dilinizdeki tek argüman: 'Android 2 seneye yavaşlar moruq' argümanı, şu argümanı atamadığınız müddetçe iPhone size leşleri yedirmeye devam edecek. Bakalım ne zaman bu argümanı atıp bakacaksınız.

15'e iyi diyeni anında göz ardı ediyorum artık, ben bu kadar rezalet bir telefon görmedim.
En basitinden telefon şu an AI meselesinden mahrum.

Siz derken beni ne olarak görüyorsunuz? Size soruyorum, burada Apple fan boyluğu falan yapmıyorum. Ne zaman şu saçma yazıyla yazdığınız şeyi söylediğimi gördünüz? Göremezsiniz. Apple fan boyları beterdir fakat Samsung fanları daha beterdir. 60Hz olduğunu bile bile mağazaya gidip bakmaya tenezzül etmezlerse, yorumları incelemezlerse fırlatsınlar telefonu. Zaten adı var diye sadece iPhone almak aşırı saçma bir olay. Hele hele öğrenciyseniz, o paraları vermek için para içinde yüzüyor olmanız lazım.

Son düzenleme:
Siz derken beni ne olarak görüyorsunuz soruyorum size Apple fan boyluk falan yapmıyorum burada ne zaman şu saçma yazı ile yazdığınız şeyi söylediğimi gördünüz göremezsiniz Apple fan boyları beterdir fakat Samsung fanları daha beter 60Hz olduğunu bile bile mağzaya gidip bakmaya tenezzül etmezse yorumları incelemezse fırlatsın telefonu zaten adı var diye sadece iPhone almak aşırı saçma bir olay hele hele öğrenci falansanız o paraları vermek için para içinde yüzüyor olmanız lazım.
Türkçe meali lazım bunun, ALES soruları bile daha anlaşılır.
Lütfen düzgün noktalama ve paragraflarla yazın.

3 mesajdır anlaşmaktansa karşı tarafı yargılamaya çalışıyorsun zaten. Adam gibi sordum bak, 15 hangi açıdan iyi bir telefondu?
Ekosistem ile uyumlu mu? iPhone 11 de uyumlu, o da şahane bir cihaz o zaman.

Ne güzel örnekler veriyorsunuz öyle ya. Diyorum ki size birisi iş için ekosistem için Apple kullanıyorsa ve telefona aşırı para vermeden yeni çıkan bir modeli almak istiyorsa düz modelleri almakta ne sorun var 120'den 60'a geçip rahatsız etmediğini söyleyen bir sürü insan var. Apple'ın baz modelleri üvey evlat olarak gördüğünü fiyat performans olarka leş olduğunu herkes biliyor o kadar kamera koyuyorlar RAW özelliği bile yok fakat o kadar detaylı kullanmayacak ekosistem için "nispeten" ucuza yeni bir iPhone almak isteyen birisi alabilir diyorum gelipde arada S24 saplar sollar harika mükmmel devasa iyi gibi farklar yok diyorum.

Türkçe meali lazım bunun, ALES soruları bile daha anlaşılır.
Lütfen düzgün noktalama ve paragraflarla yazın.

Gidin atin chat GPT'ye yazsın size işim gücüm var hızlı hızlı yazıyorum.

Ne güzel örnekler veriyorsunuz öyle ya. Diyorum ki size birisi iş için ekosistem için Apple kullanıyorsa ve telefona aşırı para vermeden yeni çıkan bir modeli almak istiyorsa düz modelleri almakta ne sorun var 120'den 60'a geçip rahatsız etmediğini söyleyen bir sürü insan var. Apple'ın baz modelleri üvey evlat olarak gördüğünü fiyat performans olarka leş olduğunu herkes biliyor o kadar kamera koyuyorlar RAW özelliği bile yok fakat o kadar detaylı kullanmayacak ekosistem için "nispeten" ucuza yeni bir iPhone almak isteyen birisi alabilir diyorum gelipde arada S24 saplar sollar harika mükmmel devasa iyi gibi farklar yok diyorum.
Ucuza yeni IPhone alacak adam gider 2.elden Iphone'nun yurt dışı modellerine yönelir, hem ekonomik hem de daha güçlü bir telefon bulur.
Hattı kapanınca da gider E-SIM açar yoluna devam eder.
Birazcık akıl mantık lütfen.