Türkçe meali lazım bunun, ALES soruları bile daha anlaşılır.
Lütfen düzgün noktalama ve paragraflarla yazın.

Düzenlettim sizin için lütfen okurken yorulmayın.

Ucuza yeni iPhone alacak adam gider 2.elden IPhone'nun yurt dışı modellerine yönelir, hem ekonomik hem de daha güçlü bir telefon bulur.
Hattı kapanınca da gider e-SIM açar yoluna devam eder.
Birazcık akıl mantık lütfen.

Uğraşmak istemeyen güvenmeyen bir sürü insan mevcut herkesin yurt dışı çevresi mi var.

Ne güzel örnekler veriyorsunuz öyle ya. Diyorum ki size birisi iş için ekosistem için Apple kullanıyorsa ve telefona aşırı para vermeden yeni çıkan bir modeli almak istiyorsa düz modelleri almakta ne sorun var 120'den 60'a geçip rahatsız etmediğini söyleyen bir sürü insan var. Apple'ın baz modelleri üvey evlat olarak gördüğünü fiyat performans olarka leş olduğunu herkes biliyor o kadar kamera koyuyorlar RAW özelliği bile yok fakat o kadar detaylı kullanmayacak ekosistem için "nispeten" ucuza yeni bir iPhone almak isteyen birisi alabilir diyorum gelipde arada S24 saplar sollar harika mükmmel devasa iyi gibi farklar yok diyorum.

Gidin atin chat GPT'ye yazsın size işim gücüm var hızlı hızlı yazıyorum.
Telefona aşırı para veriyor her türlü durumda.
Nispeten ucuz değil.
S24 ile arasında devasa farklar var.

Düzenlettim sizin için lütfen okurken yorulmayın.
Okudum, tamamen sallamışsınız.
Uğraşmak istemeyen güvenmeyen bir sürü insan mevcut herkesin yurt dışı çevresi mi var.
En basitinden İstanbul'daki birçok mağaza Sahibinden üzerinde Param Güvende satışı yapmakta, ayrıca YD için çevreye ihtiyaç yok köşedeki telefoncunuzda bile YD telefon bulursunuz muhakkak.

Uçurum denecek kadar fark nasıl yok? Üst modellerinde en az 10-15 bin TL oynuyor ve neredeyse asgari ücretlinin bir aylığı. Yurt dışında aralarında fark olmayabilir, beni o ilgilendirmiyor. Ben Türkiye'de yaşıyorum ve TL kazanıyorum. Türkiye'deki durumuna bakarım. @denizius.

Telefona aşırı para veriyor her türlü durumda.
Nispeten ucuz değil.
S24 ile arasında devasa farklar var.

Hala S24 diyorlar şaka gibi.

Okudum, tamamen sallamışsınız.

En basitinden İstanbul'daki birçok mağaza sahibinden üzerinde Param Güvende satışı yapmakta, ayrıca yurt dışı için çevreye ihtiyaç yok köşedeki telefoncunuzda bile yurt dışı telefon bulursunuz muhakkak.

Aynen sallamışım.

Türkiye FİYATI BELLİ OLDU

iPhone 16 128 GB: 64.999 TL

iPhone 16 256 GB: 69.999 TL

iPhone 16 512 GB: 79.999 TL

Plus modellerinin fiyat listesi ise şu şekilde:

iPhone 16 Plus 128 GB: 73.999 TL

iPhone 16 Plus 256 GB: 78.999 TL

iPhone 16 Plus 512 GB: 88.999 TL

Pro modellerinin fiyat listesi ise şu şekilde:

iPhone 16 Pro 128GB : 82.999 TL

iPhone 16 Pro 256GB : 87.999 TL

iPhone 16 Pro 512GB : 97.999 TL

iPhone 16 Pro 1TB : 107.999 TL

iPhone 16 Pro Max 256GB: 99.999 TL

iPhone 16 Pro Max 512 GB: 109.999 TL

iPhone 16 Pro Max 1 TB: 119.999 TL
Duz modele bin dolar verecek enayi varsa bir sey demiyecegim.

Xperia 1 V alin o paraya, 4K120P video kayidi, 512GB/256GB, 12GB, 48MP Sony sensor vs. bile bir sebep. Az daha koy 1 VI al hatta.

Ha yok ben afyon alacam derseniz minimum 16 Pro alin ki o cihazda ulkemizde fiyatini haketmiyor.

Kisacasi;
Apple AI bekliyorsan, 4K120P bekliyorsan, ozgun tasarim bekliyorsan, performans istiyorsan vs. alma! Tasarimi bile Sony'den almislar. Inanmayan Xperia 5 V'e bakabilir.

Son düzenleyen: Moderatör: