Telefonu kurtarma ve DFU moduna alırken iyi şanslar. Fiziksel tuşun yerini hiçbir sanal komut dolduramaz.Harika bence. Fiziksel tuş demek, tuş basma ömrü demek. 16 çok güzel olacak bence.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Onun bir çözümü olur. Dünyanın en değerli şirketinin böyle bir konuda bir çözüm düşünmeyeceğini sanmıyorum.Telefonu kurtarma ve DFU moduna alırken iyi şanslar. Fiziksel tuşun yerini hiçbir sanal komut dolduramaz.
Geri tuşu bile yoktu bu cihazlarda. Şaşırtmadı.
Düşündürücü
Yetkin
İddia da tuş olmayacak denmiyor ki fiziksel tuş olmayacak deniliyor.
Merak ettiğim bir şey var o zaman. Bir şekilde kapandı telefon, açmanı sağlayacak bir şarj aleti yok.Onun bir çözümü olur. Dünyanın en değerli şirketinin böyle bir konuda bir çözüm düşünmeyeceğini sanmıyorum.
Ne olacak o zaman? BootROM'u -cihazda çalıştırılan ilk önemli kod parçası- nasıl çalıştıracağız? Sence?
Elma ısıran
Üstün
Ben bilmem, Apple mühendisi değilim ama eminim bir çözümü olacaktır.Merak ettiğim bir şey var o zaman. Bir şekilde kapandı telefon, açmanı sağlayacak bir şarj aleti yok.
Ne olacak o zaman? BootROM'u -cihazda çalıştırılan ilk önemli kod parçası- nasıl çalıştıracağız? Sence?
- Makaleler
- 9
Ben fiziksel tuşlardan hoşlanıyorum ama inovasyon getiren ve bunun için risk alan eski Apple'ı görmek istiyorum artık. Yaratıcılığınızı konuşturun biraz. Daha güçlü işlemci koymasanız da olur.
Aslında çözüm beklemene gerek yok çünkü bu yakın bir gelecekte olmayacak. Şimdi düşündüm de, cihaz çöktüğü zaman bir şarj aleti bile yardımcı olamayacak. Telefon şarjı bitene kadar öyle duracak. Korkunç.Ben bilmem, Apple mühendisi değilim ama eminim bir çözümü olacaktır.
Aman hocam, telefon kapanınca/çökünce insanların elinde kalır. En fazla ses tuşları falan sanallaştırılır.Ben fiziksel tuşlardan hoşlanıyorum ama inovasyon getiren ve bunun için risk alan eski Apple'ı görmek istiyorum artık. Yaratıcılığınızı konuşturun biraz. Daha güçlü işlemci koymasanız da olur.
Kullandığım cihaz Mate 30 Pro'da sadece güç tuşu var. Ses açma kısma tuşları bile yok.
Biraz geç kalmışlar sanki denemek için ama.
Biraz geç kalmışlar sanki denemek için ama.