Onun bir çözümü olur. Dünyanın en değerli şirketinin böyle bir konuda bir çözüm düşünmeyeceğini sanmıyorum.
Merak ettiğim bir şey var o zaman. Bir şekilde kapandı telefon, açmanı sağlayacak bir şarj aleti yok.
Ne olacak o zaman? BootROM'u -cihazda çalıştırılan ilk önemli kod parçası- nasıl çalıştıracağız? Sence?

Merak ettiğim bir şey var o zaman. Bir şekilde kapandı telefon, açmanı sağlayacak bir şarj aleti yok.
Ne olacak o zaman? BootROM'u -cihazda çalıştırılan ilk önemli kod parçası- nasıl çalıştıracağız? Sence?
Ben bilmem, Apple mühendisi değilim ama eminim bir çözümü olacaktır.

Ben fiziksel tuşlardan hoşlanıyorum ama inovasyon getiren ve bunun için risk alan eski Apple'ı görmek istiyorum artık. Yaratıcılığınızı konuşturun biraz. Daha güçlü işlemci koymasanız da olur.

Ben bilmem, Apple mühendisi değilim ama eminim bir çözümü olacaktır.
Aslında çözüm beklemene gerek yok çünkü bu yakın bir gelecekte olmayacak. Şimdi düşündüm de, cihaz çöktüğü zaman bir şarj aleti bile yardımcı olamayacak. Telefon şarjı bitene kadar öyle duracak. Korkunç.
Ben fiziksel tuşlardan hoşlanıyorum ama inovasyon getiren ve bunun için risk alan eski Apple'ı görmek istiyorum artık. Yaratıcılığınızı konuşturun biraz. Daha güçlü işlemci koymasanız da olur.
Aman hocam, telefon kapanınca/çökünce insanların elinde kalır. En fazla ses tuşları falan sanallaştırılır.