mustaine
Üstün
Dostum Apple tekel değil.Ve buna çok uyuz oluyorum. Zamanında çiplerini Samsung'dan alan bebe bir şirket şimdi büyümüş başımıza tekel kesilmiş.
Dostum Apple tekel değil.Ve buna çok uyuz oluyorum. Zamanında çiplerini Samsung'dan alan bebe bir şirket şimdi büyümüş başımıza tekel kesilmiş.
Apple tekel değil de Reeder falan mı tekel hocam? Allah aşkına yapmayın
Yav Android (içindeki markalarla birlikte) , Microsoft ve Google varken Apple nereye tekel oluyor? Pazarda güçlü bir pay sahibi onu direkt tekel yapmaz.Apple tekel değil de Reeder falan mı tekel hocam? Allah aşkına yapmayın![]()
Şu çağda 60 Hz telefon çıkarmasına rağmen hâlâ inanılmaz satılması onun tekel olduğunun bir kanıtıdır. Yahu ben 60 Hz telefon çıkartamazdım, çıkartsam bile 60 Hz diye belirtmeye utanırdım. Microsoft'un bu işle bir ilgisi yok zaten onu saymaya bile gerek yok o kendi alanında tekel ona bir şey demiyorum. Telefonlarla ilgisi yok onların.Yav Android (içindeki markalarla birlikte) ve Microsoft varken Apple nereye tekel oluyor? Pazarda güçlü bir pay sahibi onu direkt tekel yapmaz.
Apple dediğimiz şey sadece akıllı telefon değil. Apple'dan bahsediyoruz tabii ki Microsoft'tan da bahsedeceğiz. İkisi birbirinin en büyük rakibi neticede. Ayrıca iPhone satış rakamları Samsung'a çok yakınken bu nasıl tekel oluyor? YouTube'a tekel dersin, Apple'a da tekel demezsin ya. Ayrıca Google ve Microsoft gibi tekel olmak için dünyayı bombaya çevirmiyor Apple.Şu çağda 60 Hz telefon çıkarmasına rağmen hâlâ inanılmaz satılması onun tekel olduğunun bir kanıtıdır. Yahu ben 60 Hz telefon çıkartamazdım, çıkartsam bile 60 Hz diye belirtmeye utanırdım. Microsoft'un bu işle bir ilgisi yok zaten onu saymaya bile gerek yok o kendi alanında tekel ona bir şey demiyorum. Telefonlarla ilgisi yok onların.
Samsung'un satışlarının yüksek olmasının sebebi her bütçeye uygun modeller çıkartması. Ki farkındayım doğru söylüyorsunuz, ne Apple ne Samsung telefon ile sınırlı şirketler değiller. Ancak ikisini de asıl büyüten sektör telefon. iPhone kanadına baktığımızda tekel olduğu çok bariz bir şekilde belli oluyor. Mesela Samsung, Apple'ın iPhone serisinde yaptığı gibi kapitalist bir politika izleseydi satışları kesinlikle bu düzeyde olmazdı.Apple dediğimiz şey sadece akıllı telefon değil. Apple'dan bahsediyoruz tabii ki Microsoft'tan da bahsedeceğiz. İkisi birbirinin en büyük rakibi neticede. Ayrıca iPhone satış rakamları Samsung'a çok yakınken bu nasıl tekel oluyor? YouTube'a tekel dersin, Apple'a da tekel demezsin ya. Ayrıca Google ve Microsoft gibi tekel olmak için dünyayı bombaya çevirmiyor Apple.
Eki Görüntüle 133399