Hayırlı olsun. Hemen hemen aynı sayılırlar. Büyük cihaz isterseniz iyi seçim.Merhaba arkadaşlar, şu ana kadar hiç iPhone kullanmadım. Şu anda Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. S26+ sipariş ettim. Sizce iPhone 17 alsam daha fazla memnun eder miydi?
Detaylar
Kim cevapladı?PC Uzmanı
Başarılı
Hayırlı olsun. Hemen hemen aynı sayılırlar. Büyük cihaz isterseniz iyi seçim.
Hocam ben dün kargoda iptal ettirdim bir telefon alırken herkes kendi içine sineni alması gerekiyor
Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam tekrardan. İyi yapmışsınız.Hocam ben dün kargoda iptal ettirdim bir telefon alırken herkes kendi içine sineni alması gerekiyorS25 ultraya karar verdim çünkü hem Snapdragon olduğundan en önemli konu benim için islemcisiydi şu anda kullandığım Redmi Note 9 Pro'daki Snapdragon 720G bile hala 5 yıldır akıcı ise 8 Elite 10 yılda gider diye düşünüyorum ayrıca entegre modemi var daha az ısınacaktır S26+ a göre ama şu da var tabii titanyum kasa tabii sıcaklığı daha fazla etkiliyor alüminyum kasaya göre ama harici modemi olduğundan S26+ daha fazla ısınıyor ama en azında S25 Ultra da entegre modem var bu önleyecek gibime geliyor.
Veira
Başarılı
Kişisel tercih biraz, ikisi de memnun eder. Ben Samsung tarafındayım. iOS kullanmak hoşuma gitmiyor.

Kargo teslim edilsin, ondan sonra.
PC Uzmanı
Başarılı
Kişisel tercih biraz, ikisi de memnun eder. Ben Samsung tarafındayım. iOS kullanmak hoşuma gitmiyor.
Kargo teslim edilsin, ondan sonra.![]()
Evet hocam benim de iPhone hiç hoşuma gitmiyor sadece ezik insanların kendi egosunu tatmin etme aracı olarak görüyorum bu da dünkü yaşadağım olayın özeti konu açmıştım. Hem almışkende madem kamera olayı düzgün olsun Ultra aliyim dedim ama en önemli konu her zaman tabii ki de işlemci
Merhaba arkadaşlar, ben S26+ aldım. Arkadaşıma söyledik, "Neden iPhone 17 almadın, aptal mısın la?" diyerek dalga geçti. TR'de neden bu durum var, onu da merak ediyorum. iPhone serisi her zaman böyleydi. Ben iPhone almayı popüler kültür köleliği olarak görüyorum. Kimsenin benim hakkımda dedikleri umurumda değil, ben kendim kullanmak için alıyorum, kimseye bir hava atma peşinde değilim. Bu durum beni çok sinirlendirdi. Siz bu hava atma olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kargo teslim edilsin, ondan sonra.![]()
Hocam kimseyi zorla konuma davet etmiyorum ki zaten @THE KEROXEA arkadaş neden öyle artık rahat olabiliriz dedi ki acaba sanki ben zorla konuma gelip yorum yaptıyorum görmezden gelinebilir işi olanların da zaten forumda işi ne? Bunu da anlamış değilim madem çok meşgul insanlarsınız girmeyin foruma kardeşim.
Son düzenleme:
Veira
Başarılı
Mizahına yazılmış mesajlar. Telefon önerisi için açılmış 10+ fazla konunuz var sanırım. Dilediğiniz kadar açabilirsiniz, bir kısıtlama yok sonuçta.Hocam kimseyi zorla konuma davet etmiyorum ki zaten @THE KEROXEA arkadaş neden öyle artık rahat olabiliriz dedi ki acaba sanki ben zorla konuma gelip yorum yaptıyorum görmezden gelinebilir işi olanların da zaten forumda işi ne? Bunu da anlamış değilim madem çok meşgul insanlarsınız girmeyin foruma kardeşim.
Konularınıza bakınca @Violett, @Aakons ve @Simon hocalarda hep destek olmuşlar rahatsızlık duymadan. Rahatsız olmak demeyelim de mizah diyelim. Gülmek iyidir.
Hocam biz işin şakasındayız sadece, yanlış anlamayın lütfen. Forumda bir şeyi alırken içimizden birisi biraz fazla konu açarsa şaka amaçlı böyle diyebiliyoruz. Yoksa kısıtlama yok, istediğiniz kadar konu açabilirsiniz biz yine yardımcı oluruz.Hocam kimseyi zorla konuma davet etmiyorum ki zaten @THE KEROXEA arkadaş neden öyle artık rahat olabiliriz dedi ki acaba sanki ben zorla konuma gelip yorum yaptıyorum görmezden gelinebilir işi olanların da zaten forumda işi ne? Bunu da anlamış değilim madem çok meşgul insanlarsınız girmeyin foruma kardeşim.
Rahatsız ettiysem özür dilerim.
Takiliyorlar, kimsenin ciddiye aldigi yok. Normalde telefon secimleri cok daha kisa surer. Siz cok detayli baktiniz ve bence bu cok degerli bir sey. Size topluca sevdigimiz urunu de kakalayabilirdik. Kimse rahatsiz degil, merak etmeyin.
Tekrardan hayirli olsun ayrica. Dedigim gibi, icinizin rahat etmesi onemli olandi.
Tekrardan hayirli olsun ayrica. Dedigim gibi, icinizin rahat etmesi onemli olandi.
PC Uzmanı
Başarılı
Mizahına yazılmış mesajlar. Telefon önerisi için açılmış 10+ fazla konunuz var sanırım. Dilediğiniz kadar açabilirsiniz, bir kısıtlama yok sonuçta.
Konularınıza bakınca @Violett, @Aakons ve @Simon hocalarda hep destek olmuşlar rahatsızlık duymadan. Rahatsız olmak demeyelim de mizah diyelim. Gülmek iyidir.
Evet yardım eden konuya cevap veren herkesten Allah razı olsun bir fikir bir insan sonuçta farklı fikirler her zaman iyidir. Anladım sorun yok ve evet farkındayım gerçekten çok fazla konu açtım da çok ciddi rakamlar veriyoruz diye yoksa zaten fiyatın önemi olmasa direkt gidip herhangi birini alıp geçerdim de işte TR ekonomisi
Hocam biz işin şakasındayız sadece, yanlış anlamayın lütfen. Forumda bir şeyi alırken içimizden birisi biraz fazla konu açarsa şaka amaçlı böyle diyebiliyoruz. Yoksa kısıtlama yok, istediğiniz kadar konu açabilirsiniz biz yine yardımcı oluruz.
Rahatsız ettiysem özür dilerim.
Anladım hocam sorun yok evet farkındayım gerçekten çok fazla konu açtım da çok ciddi rakamlar vereceğim diye ve inciğine cıncığına kdar bilgileri araştırdığımdan
Takiliyorlar, kimsenin ciddiye aldigi yok. Normalde telefon secimleri cok daha kisa surer. Siz cok detayli baktiniz ve bence bu cok degerli bir şey. Size topluca sevdigimiz urunu de kakalayabilirdik. Kimse rahatsiz degil, merak etmeyin.
Evet gerçekten öyle oldu her şeyi detaylıca araştırmaktan dolayı bayağı uzun sürdü teşekkür ederim <3 zaten içim rahat oldu artık direkt S25 Ultra alıp geçeceğim o kadar detaylıca araştırdıktan sonra da entegre modeli olmayan bir telefona ayrıca eskilere dayanan Exynos sorunları olan işlemcisi olan bir telefona 67 bin vermek akıl işi gelmedi aynı fiyata S25 Ultra varken Ultra cihaz sonuçta Snapdragon işlemciyi sadece ultraya koyuyorlarsa Samsung'un vardır bir bildiği
@Violett @Simon Samsung'un bu satış stratejisi bence ya titanyum kasa da pek fazla ısınmıyor bana kalırsa şu anda maliyetleri kısmak için S26 serisine alüminyum kasa yaptılar zaten maliyet kısma belirtisi Exynos 2600 çıkartmaktı zaten S25 serisinin hepsinde neden Snapdragon var o zaman derler adama.
Son düzenleme:
@PC Uzmanı, S25 serisinde tamamen Exynos olmama sebebi Samsung yetistiremedi. Normalde hepsinde 2500 olacakti ama istedikleri verime erisemediler.