Detaylar
Kim cevapladı?@Aeroxs biliyorsa yardımcı olur.Jailbreak ile beceremedim. Bypass yaptım ama geçici oluyor. iOS 6 OTA ile nasıl düşürürüm?
iOS 6 yüklemek için Linux Mint lazım. Bypass için ise bağlantı aşağıda.Jailbreak ile beceremedim. Bypass yaptım ama geçici oluyor. iOS 6 OTA ile nasıl düşürürüm?
Bypass için Windows 8.1 ve altı kullanın. Windows XP ve 7 önerimdir.
iPhone 4 iCloud Bypass.zip
drive.google.com
PC'de Arch Linux var.iOS 6 yüklemek için Linux Mint lazım. Bypass için ise bağlantı aşağıda.
drive.google.com
Windows 7 ve XP bilgisayar var.
1 hafta sonra yazarım size.
- Makaleler
- 5
GSM 2012 için Untethered downgrade maalesef yoktur. Bypass'i IPSW ile yapabilirsin.
techitoutguides.wordpress.com
How To Bypass iPhone 4 iCloud Activation Lock (The Easy Way)!
**Alternative Method** For Windows PC, you can also bypass via SSH using these tools: Windows iPhone 4 Bypass SSH tools Here is the video tutorial for Windows using the alternate method: The Origin…
techitoutguides.wordpress.com
Bypass islemi neden ust surumlerde olmuyor?iOS 6 yüklemek için Linux Mint lazım. Bypass için ise bağlantı aşağıda.
drive.google.com
Çünkü telefonu SSH Ramdisk'e almak için gerekli olan Limera1n açığı Windows 10 ve 11'de çalışmıyor.
Sana yazarım ben.
@Stereo.Luigi99 hocam bu akşam yapacam bunu. Kali Linux ile çalışır mı bu araç?iOS 6 yüklemek için Linux Mint lazım. Bypass için ise bağlantı aşağıda.
drive.google.com
Son düzenleme: