Merhaba, ilk açtığım konuda belirtmiştim sorunumu, iPhone 6 (2500mAh) Galio batarya taktırdım bir telefoncudan, ilk aylar mükemmeldi, sıfırlama sonrası batarya biraz daha hızlı gitmeye başladı. Bu konuya açma sebebim, daha önce kullanan var mı? Varsa bu sorunu yaşayan oldu mu?

Galio da taksanız, Deji de taksanız, orijinal batarya da taksanız bir süre sonra performansı azalacaktır. Bu tür 3. parti markalar vaad ettikleri değerleri çok uzun süre koruyamıyorlar genelde.
Sıfırladıktan sonra ani ve aşırı bir performans farkı olduysa belki yaptığınız ayarlarla bir alakası olabilir.

Galio da taksanız, Deji de taksanız, orijinal batarya da taksanız bir süre sonra performansı azalacaktır. Bu tür 3. parti markalar vaat ettikleri değerleri çok uzun süre koruyamıyorlar genelde.
Sıfırladıktan sonra ani ve aşırı bir performans farkı olduysa belki yaptığınız ayarlarla bir alakası olabilir.

Ayarlar aynı, taktıralı çok uzun süre olmadı, 1 ay belki olmuştur yani hatanın pek bunlardan kaynaklamayacağını sanmıyorum.

Merhaba, iPhone 6 cihazım var. İlk Galio 2500MAH batarya taktım. İlk 3 ay mükemmeldi. 1 hafta önce telefonumu sıfırladım, sıfırladıktan sonra şarjı biraz daha hızlı gidiyor. iPhone ayarlarının tamamını yaptım, yok gene ilk aylara göre kullandığım batarya kıyasla çok hızlı gidiyor. Telefoncuya gideceğiz fakat nasıl olabilir bu?
Bilinmedik markalar niye kullanıyorsunuz hocam? Deji, realpower, woyax dururken?