Merhaba,
Bugün iPhone 6S'i inceleyecegim, ilk olarak tasarimina bakalim.
Eki Görüntüle 28259
Bendeki rengi buydu, gayet minik bir tasarima sahip. Ayrica Home tuslu IPhone'lar kesinlikle daha rahat.
Performans konusunda da gayet iyi. IOS'un optimize olmasi sayesinde arayuzde zerre kasmiyor. Oyunlarda ve uygulamalarda da kasma cok nadiren gorursunuz. iPhone 6'nin 1GB RAM'i varken 6S'te 2 GB.
Bataryasi da uzun sure gidiyor. Ekran suresi olarak ortalama 17-18 saat alabilmistim. Fakat yogun islerde kullaniyorsaniz bu sure düşebilir.
iOS surumu olarak iOS 15 güncellemesi aldi. Ortalama 1-2 yıllık bir destegi daha var diyebiliriz.
Ben kullanim surem boyunca herhangi bir sorun yaşamadım, iPhone 6S şu an alinacak bir telefon mu diye soracak olursaniz almayin derim. Her ne kadar performans, batarya gibi konularda yeterli olsa da iOS 15'in uygulama destegi 1-2 yila kesileceği icin pek tavsiye etmiyorum. Fakat yedek telefon olarak kullanacaksaniz alinabilir.
Unutmadan, kamerasi da genel olarak ortalama bir performansa sahip. Guzel bir aci ve ortam ile şık fotoğraflar cekebilirsiniz.
Kisaca; iPhone 6S dusuk butcede yedek amacli alınabilecek telefonlardan. Batarya ve performansı yeterli, kamerasi da ortalama. Dusuk butcede iPhone istiyorsaniz da alabilirsiniz. Ortalama fiyati 2500-2800 arasi.
sağlıcakla kalın