Dedigim gibi hocam. Degistirilmis bir batarya idi, orijinal degil. Gunluk kullanimda 7 saat falan gidiyordu. Düzenleme iznim varsa duzenleyeyim.Uygulama desteği konusunda haklı olabilirsiniz ancak batarya süresi konusunda bu insanları yanıltmak olur. Burada minimum kullanımda aldığınız süreyi değil günlük kullanımda alınan ortalama değeri söylemeniz lazım. Bende iPhone 11 kullanıyorum 5 gün gidiyor kullanmazsam.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Güçlendirilmiş pil olsa bile imkansız yani. İşlemci verimliliği cart curt…
Dedigim gibi hocam. Degistirilmis bir batarya idi, orijinal degil. Gunluk kullanimda 7 saat falan gidiyordu. Düzenleme iznim varsa duzenleyeyim.
Tamamda dediğim gibi burada güçlendirilmiş bir batarya da alınan değeri yazmamanız lazımdı. Yazsanız bile “güçlendirilmiş batarya da aldığım süre” diye bir ibare koymanız lazım.
Kendi deneyimlerimi aktardim hocam, kullanici incelemesi denildiginde aklima bu geliyor.Ya bir de şöyle bir şey var, inceleme yapılırken modifikasyon sıfır bir şekilde inceleme yapılır. Farklı bataryası olan bir telefona inceleme yapmak saçma, özellikle batarya bilgisi konusunda. Çünkü iPhone 6S'in kendine özgü donanımların bilgisinin girilmesi gerekiyor incelemeye ki kullanıcıyı şaşırtmasın.
Opsiyonel. Apple bile bilmiyor öyle bir desteği.
Yine de eklemeniz lazım, kullanıcıları yanıltırsınız yoksa.Kendi deneyimlerimi aktardim hocam, kullanici incelemesi denildiginde aklima bu geliyor.
Bundan sonra öyle yaparim oyleyse.Yine de eklemeniz lazım, kullanıcıları yanıltırsınız yoksa.
Bataryasi da uzun sure gidiyor. Ekran suresi olarak minimum kullanimda 17-18 saat alabilmistim. Fakat yogun islerde kullaniyorsaniz bu sure düşebilir. Günlük kullanimda ise 7 saat alabiliyordum.
15 Pro Max ile bile 9 saat anca alıyorum. Bu nasıl Apple telefonmuş anlamadım.
- Makaleler
- 7
14nm A9'lu, mesir macunu yemis bataryali 6s bile gelse elinize maksimum alacaginiz ekran suresi 5-6 saat falan. Cihazda iki cekirdek var zaten, en ufak bir islemde bile saniyelik koklenir, geri duser sonra. 6s'de zaten genelde bu yiyor pili, 7 gibi big.LITTLE tasarimli bir islemcisi olsa daha fazla gider belki.
Buna ek olarak, "inceleme" gibi bir konuda kamerasindan fotograf ornegi, detayli teknik ozellikler, cihazin kendi cekiminiz olan fotograflari gibi seyleri eklemeniz hos olacaktir, biraz yavan olmus bu haliyle zira.
Cift cekirdek islemcisi olmasindan ve vakitle yipranan NAND'lardan dolayi cihaz bu kadar yil sonra bile iOS 15'te dahi akici olsa da tek bir uygulamadan fazlasinda takilmaya basladiginiz an boguldugunu hissediyorsunuz. 2000-2500 civarina alinirsa falan hala fena olmayan bir telefon ama sadece Android tarafina bile bakmak o fiyatlarda size daha ideal bir cihaz saglayabilir, zira 6s artik "en asgari" iOS telefon oldu diyebiliriz.
Buna ek olarak, "inceleme" gibi bir konuda kamerasindan fotograf ornegi, detayli teknik ozellikler, cihazin kendi cekiminiz olan fotograflari gibi seyleri eklemeniz hos olacaktir, biraz yavan olmus bu haliyle zira.
Cift cekirdek islemcisi olmasindan ve vakitle yipranan NAND'lardan dolayi cihaz bu kadar yil sonra bile iOS 15'te dahi akici olsa da tek bir uygulamadan fazlasinda takilmaya basladiginiz an boguldugunu hissediyorsunuz. 2000-2500 civarina alinirsa falan hala fena olmayan bir telefon ama sadece Android tarafina bile bakmak o fiyatlarda size daha ideal bir cihaz saglayabilir, zira 6s artik "en asgari" iOS telefon oldu diyebiliriz.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 4
Doğru, ama sıfır bir iPhone 6S alacak bir kullanıcı için yanıltıcı olduğu kesin. Kullanıcı incelemesi olsa bile doğru donanım bilgilerini girmek gerekiyor.Kendi deneyimlerimi aktardim hocam, kullanici incelemesi denildiginde aklima bu geliyor.
Konuya inceleme değil de kısa deneyim gözüyle bakılsaymış daha iyi olur muş. Çünkü konu bu haliyle incelemenin hiçbir özgün yönünü yansıtmıyor. Yazı oldukça kısa ve düz, fotoğraf yok, allahın emri teknik özellikler gibi detaylardan da yoksun. Ayrıca konuda tartışmaya yer bırakmayacak biçimde yanlış yerler de var. Misal kabak gibi şu kısımlar:
6S gibi bir telefona 18 saat ekran süresi bahşetmek ya incelemeyi beş dakikada yazdığınızın ya da konu hakkında kısıtlı bilgi sahibi olduğunuzun işareti. Lütfen inceleme yazarken üzerinde bir durun, düşünün ben ne yazıyorum acaba diye.
Desteği var diyebiliriz, iyi hoş ama buradaki ölçüt nedir? Ondan da bahsetseydiniz iyi olurdu. Misal şu kullanım senaryosunda şu süre daha destek alabilir gibi gibi. Yoksa telefonun fişi yıllar önce çekildi.
Kendi adıma inceleme için teşekkür ederim, sonraki incelemelerinizde eleştirileri de göz önünde umarım bulundurursunuz. Kolay gelsin.
Ekran suresi olarak ortalama 17-18 saat alabilmistim.
6S gibi bir telefona 18 saat ekran süresi bahşetmek ya incelemeyi beş dakikada yazdığınızın ya da konu hakkında kısıtlı bilgi sahibi olduğunuzun işareti. Lütfen inceleme yazarken üzerinde bir durun, düşünün ben ne yazıyorum acaba diye.
Ortalama 1-2 yıllık bir destegi daha var diyebiliriz.
Desteği var diyebiliriz, iyi hoş ama buradaki ölçüt nedir? Ondan da bahsetseydiniz iyi olurdu. Misal şu kullanım senaryosunda şu süre daha destek alabilir gibi gibi. Yoksa telefonun fişi yıllar önce çekildi.
Kendi adıma inceleme için teşekkür ederim, sonraki incelemelerinizde eleştirileri de göz önünde umarım bulundurursunuz. Kolay gelsin.