iPhone 13 alinmali en düşük modelde. 8 cok eskidi.Bir zamanın en iyisi emekliye ayrılalı çok oldu, en dip model 8 alınmalı bence (ki onu da önermem TR şartlarında). Böyle görmek hoş oldu 6S'i.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
iPhone 13 alinmali en düşük modelde. 8 cok eskidi.
Herkesin o kadar bütçesi olmuyor, ama haklısınız. Minimum X ve üstü modeller alınmalı artık, geri kalanlarının durumu çok belirsiz.
- Makaleler
- 43
iPhone 13 alinmali en düşük modelde. 8 cok eskidi.
Öldürün isterseniz. Minimum iPhone 15 Pro daha iyi olmaz mı?
Butcesi olmayanin Android kullanmasi daha iyi olacaktir bence. Veya iPhone 8 alir pişman olur sonraHerkesin o kadar bütçesi olmuyor ama haklısınız. Minimum o modeller alınmalı artık, geri kalanı üvey evlat muamelesinin yeme olasılığı var.
13 daha iyi olur en dusukte diye dusunuyorum. İnsanların tercihlerini yargilayacak degilim ama.Öldürün isterseniz. Minimum iPhone 15 Pro daha iyi olmaz mı?
Bu kişinin isteğine bağlı bir durum. iPhone istiyorsa en en en dip nokta 8 alınmalı benim gözümde, ki ama onu bile önermem. X ve üstü alınmalı normal şartlarda bence.Butcesi olmayanin Android kullanmasi daha iyi olacaktir bence. Veya iPhone 8 alir pişman olur sonra![]()
Tesekkur ederim hocam.Yalnız 2 yıl destek alacak dememiş. Uygulamalar 2 yıl destek verecek demiş aynı şey değil.
Sallamış işte.
Aynen, salladim
Kendim aldigim sureyi yazdim. Ben yayin kuruluşu degilim, teknoloji kanali yonetmiyorum. Bir kullanici incelemesi nasıl deneyimden uzak teorik olacak?
6s ve 17 saat? İnandırıcı gelmedi.Aynen, salladim
Kendim aldigim sureyi yazdim. Ben yayin kuruluşu degilim, teknoloji kanali yonetmiyorum. Bir kullanici incelemesi nasıl deneyimden uzak teorik olacak?