Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamların sırf daha fazla para kazanmak için yaptığı her şeyi ölümüne savunman komik geliyor.
Apple Store'da satın alıp, iade ettiğin ilk birkaç ürünü hâlâ kullanabiliyorsun. Sence bu adamlar enayi mi? Yazılımdan anlamadıkları için mi iade ettiğin ürünü telefonundan kaldırmıyorlar? Adamlar cömert bile. Abim defalarca yapmıştı bunu.

Ürünlerinin fiyatı kalitesiyle aynı. Ailemde en düzgün teknolojik cihaz kullanan kişiyim ona rağmen Samsung A34'üm 1,5 metreden düşerek 1 yıl dayandı. Ama ailemin iPhone telefonları yıllarca gitti. Abimin telefonlarını aşırı hor kullanır hatta iPhone 14'ü 2. kattan düştü hiçbir şey olmadı. :D

Xiaomi'nin telefonlarından hiç uzun uzun bahsetmeyeceğim yazılımlarıyla zaten kendi kendine biten telefonlar. Bir güncelleme gelmişti telefon ekranı kapalıyken bile yüksek ısıya ulaşıyordu, şarja takınca alev alıyordu telefon eriyecek sanıyordum, telefonun şarjı aşırı hızlı bitiyordu.

Abim birkaç haftaya yurt dışına gidecek oradan bana Pro Max veya Plus getirecek modeli farketmeksizin, yeter ki şarjı uzun gitsin. Android'in verdiği özgürlükten dolayı hep sevmişimdir ama uzun vadeli düşünmek gerekiyor. Samsung'a ve Xiaomi gibilerine tövbe ettim.

Daha çok kullanılan daha iyi mi oluyor? Fanboyluk yapma lütfen. Yazılımı dışı diğer amirallere artısı yok şu anda bu markanın.
iPhone daha çok kullanılan bir telefon olmadı hiçbir zaman. Pazar payı olarak Android her zaman önde. Dediğine katılıyorum, daha çok kullanılan daha iyi demek değildir. 😌

Ayrıca arkadaş iPhone’un “cahil” ülkelerde daha fazla kullanıldığını söylediği için öyle yazdım. Cahil olmadığını düşündüğü ülkelerle bir kıyaslayalım bakalım dedim. Bunu anlamadın mı?

Xiaomi'nin telefonlarından hiç uzun uzun bahsetmeyeceğim yazılımlarıyla zaten kendi kendine biten bir telefon.

Hangi telefon?

Samsung'a ve Xiaomi gibilerine tövbe ettim.

Dediğin Android telefon ile iPhone kıyaslanamaz zaten biri amiral gemisi. Bunun dışında Xiaomi kullanmadım ama Smsung güzel yapıyor çok dayandı.

iPhone daha çok kullanılan bir telefon olmadı hiçbir zaman. Pazar payı olarak Android her zaman önde. Dediğine katılıyorum, daha çok kullanılan daha iyi demek değildir. 😌

Ayrıca arkadaş iPhone'un “cahil” ülkelerde daha fazla kullanıldığını söylediği için öyle yazdım. Cahil olmadığını düşündüğü ülkelerle bir kıyaslayalım bakalım dedim. Bunu anlamadın mı?

Daha fazla kullanımda demedim statü göstergesi dedim.

Daha çok kullanılan daha iyi mi oluyor? Fanboyluk yapma lütfen. Yazılımı dışı diğer amirallere artısı yok şu anda bu markanın.
O yazılım işte 12 gb ram, dimensity 9300, 9400, snapdragon 8 konulan telefonları birkaç yıl sonra stabilliğiyle tokatlıyor. Sen günün için telefon alırsın ama İP telefonlar yıllar sonra artıya çıkıyor. Androidler 8 gb kullanırken İP 4 GB ile kasmıyorsa boşuna ram, işlemci konusuyla hava basılmasına gerek yok.

Daha fazla kullanımda demedim statü göstergesi dedim.
Peki. Gelelim o konuya şimdi.

Sizin Android’iniz neden statü göstergesi değil de iPhone statü göstergesi peki? Statü göstergesi olmayı neden aşağılık bir şeymiş gibi görüyorsunuz? Çıkardığın bir ürünü premium bir statü göstergesi haline getirmek de muazzam bir başarıdır. iPhone bir telefondan öte, bir his ve deneyimdir. Apple her yeni iPhone çıkardığında cam fanuslar içinde nadide bir esermiş gibi sunar ve pazarlar. iPhone her zaman özel hissettirir.

iPhone tercih sebebi buysa eğer ben bunun da arkasında dururum bu yüzden.

Evet zeka seviyeleri ile de görebiliyoruz bunu..

Dediğin Android telefon ile iPhone kıyaslanamaz zaten biri amiral gemisi. Bunun dışında Xiaomi kullanmadım ama Smsung güzel yapıyor çok dayandı.
Orta segment diye 1,5 metreden yere düşüp kırılsın mı yani? Bu kadar alçaltmayın kriterlerinizi, sonuçta para veriyoruz bunlara. Ayrıca Apple askeri telsiz üretmiyor basit bir telefon üretiyor. iPhone sağlam oluyorsa Samsung'un telefonları da olacak.

Segment farkı var diye masumlaştırmayalım biri 1,5 metreden düşüp bozuluyor öteki de 2. kattan düşüp bozulmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.