Makaleler
5
iphone-ultra-fold.jpg

Bu yıl iPhone ailesi büyük değişti. Yepyeni iPhone Air geldi, Pro tarafı da daha net ayrıldı. Ama bu sadece başlangıç. Gelecek yıl (2026) Apple’ın ilk katlanabilir iPhone’u konuşuluyor. Neden bu modelin ilk “iPhone Ultra” olabileceğine dair üç güçlü neden var: 1) Ultra, Max’i geride bırakır Katlanabilir iPhone’un ekranı iPhone 18 Pro Max’ten daha büyük olabilir.…

Devamını Oku: iPhone Ultra: Apple Neden Gelecek Yıl Yeni Modelle ‘Ultra’ya Geçebilir
Kaynak: Techolay

Katlanabilir cihazı alırım demiştim ama 2000 dolara da değil. Bu resmen kan emicilik. Kim ne diye o parayı versin? Olmayan bir şey değil nihayetinde. Her yerde katlanan telefonlar var ve pazarda o kadar payları bile yok. Kaldı ki bir çok sıkıntıyla gelirler belki de. Başkaları için olmasa da bu Apple için yeni bir şey olacak çünkü.

Umarım söylentidir. 2000 dolar normal bir para değil.

Katlanabilir cihazı alırım demiştim ama 2000 dolara da değil. Bu resmen kan emicilik. Kim ne diye o parayı versin? Olmayan bir şey değil nihayetinde. Her yerde katlanan telefonlar var ve pazarda o kadar payları bile yok. Kaldı ki birçok sıkıntıyla gelirler belki de. Başkaları için olmasa da bu Apple için yeni bir şey olacak çünkü.

Umarım söylentidir. 2000 dolar normal bir para değil.

2000 dolar katlanır için eh yani bir fiyat yurt dışı için. Fold 7'nin Amazon'da 1500-1700 dolar arasında dolaşması Samsung us de 2000 dolar olmasını göze alırsak. Ama Türkiye için o 4000 dolar olur :D muhtemelen Apple ekranda vs Samsung'dan yararlanacak.

2000 dolar katlanır için eh yani bir fiyat yurt dışı için. Fold 7'nin Amazon'da 1500-1700 dolar arasında dolaşması Samsung us de 2000 dolar olmasını göze alırsak. Ama Türkiye için o 4000 dolar olur :D muhtemelen Apple ekranda vs Samsung'dan yararlanacak.
Valla ben yurtdışındayım ve bir telefone 2000 dolar verir miyim bilmiyorum. Apple iş ekranda Samsung’dan faydalanabilir ancak söylentiler, dışarıda kalan cam kısmı Samsung’dan daha iyi yaptığı yönünde.

Vallahi ben yurtdışındayım ve bir telefone 2000 dolar verir miyim bilmiyorum. Apple iş ekranda Samsung'dan faydalanabilir ancak söylentiler, dışarıda kalan cam kısmı Samsung'dan daha iyi yaptığı yönünde.

Aynı şeylerin laciverti olur Samsung'un yaptığını kötüleyenler Apple'ın yaptığına ağızlarından salya aka aka överler.