Winner

Üstün
iPhone 15 Resident Evil 4 Remake - Village ve AC Mirage gibi oyunları sağlam grafiklerle 30 FPS civarı da olsa oynatıyor. İleride AAA oyunlar gelir mi iPhone'a?

Bu Apple'ın bileceği iş, yatırım yaparsa gelir yapmazsa çok zor, Apple yatırım yapmadan şirketlerin oyun portlaması için bu oyun alacak kişi kitlesinin epey bir artması gerek.

iPhone 15 Resident Evil 4 remake - village ve AC Mirage gibi oyunları sağlam grafiklerle 30 FPS civarı da olsa oynatıyor. İleride AAA oyunlar gelir mi iPhone'a?

Gelir de fiyatları çok uçuk. 3 tane oyun alınacağına Xbox Series S alınır ikinci elden. 60FPS oynatır en azından.

Apple amacı işlemci gücünü göstermekti böyle bir piyasa oluşturmayı amaçladıklarını sanmıyorum, 60FPS oynatabilecekleri yeni ve daha güçlü işlemci çıkaracakları zaman muhtemelen başka oyunlarda görürüz ama şu an zor.

İşlemciyi M1'e çekerseler ileriki zamanlar da (bence yaparlar), o zaman bol bol çıkar. Çünkü oyunları çok iyi oynatır o zaman.

Çok fazla tutacak bir şey olduğunu düşünmüyorum Apple performansı kanıtlamak ve oyuncuları yoklamak için yaptı bence devamı gelceğini sanmam.

Apple hiç bir zaman oyuncu telefonu olarak adlandırılmadığı için pek sanmıyorum.