Bandırmalı1965
Uzman
Mudur, s serisi alip sosyal medya platformlarinin tamaminda camur gibi cekme veya daha beter glitchleri yasamaktan iyidir yine![]()
Apple hunharca fonladığı için Meta'yı normaldir...
Mudur, s serisi alip sosyal medya platformlarinin tamaminda camur gibi cekme veya daha beter glitchleri yasamaktan iyidir yine![]()
Platformdan platforma değişiyor, TikTok'ta da Android cihazların daha iyi kamera performansı verdiğini duymuştum TAA kanalından.Mudur, S serisi alip sosyal medya platformlarinin tamaminda camur gibi cekme veya daha beter glitchleri yasamaktan iyidir yine![]()
Onlarca fotoğraf ve videoyla o 1 saniyeler birikip onlarca katı bekliyorsun. Yavaşlığı savunmanın tek bir mantıklı açıklaması yok.Mesajım komple çürümedi ama olsun. iPhone deneyimdir. Deneyimin arttıkça fikrin de değişecektir. Alışkanlık terk etmek zordur, o yüzden konu sahibi arkadaşı anlıyorum. “1 saniyelik dönüştürme işlemi başladı, eyvah! Hayat bitti!”
Aynı şeyi düşünüyorum. Saf Android UI'si kadar güzel UI yok.AOSP Nothing arayüzünün tadını ve sorunsuzlugunu aldiktan sonra sart olsun IOS'a donmem.![]()
S serisi alip sosyal medya platformlarinin tamaminda camur gibi cekme veya daha beter glitchleri yasamaktan iyidir yine.![]()
Yahu gönder tuşuna bastıktan sonra klavyeyi kapatana kadar bitmiş oluyor işlem. Ne yavaşlığı?Onlarca fotoğraf ve videoyla o 1 saniyeler birikip onlarca katı bekliyorsun. Yavaşlığı savunmanın tek bir mantıklı açıklaması yok.
Yavaşsa yavaş işte, sıvamak yerine sen de eleştirsen eksikleri keşke.
Dostum, TAA gibi kaynaklari ciddiye almam mumkun degil. Keza kendisi de kulaktan dolma birkac forumun bilgisini kendi kullanicisina aktariyordur muhtemelen. Eskiden eglendiren adamdi, orasi ayri.Platformdan platforma değişiyor, TikTok'ta da Android cihazların daha iyi kamera performansı verdiğini duymuştum TAA kanalından.
Sen burada S serisi cihazların tamamına “glitch yiyor”, “çamur gibi çekiyor” diyerek sallamışsın.@Cyanogen, Tamam dedigimde yanlis olan bir sey yok, aksine sen de dedigime geliyorsun. Bu durumda Android tercih etmek zorunda kalip bir de Android ovecek birisi degilsen bence kendin ile celiskin kalmaz. Bu sey gibi, BMW’ye laf edip Renault kullanmak. Herkesin esit imkani olsa kimse Renault kullanmaz zaten.
Sen burada s serisi cihazların tamamına “glitch yiyor”, “çamur gibi çekiyor” diyerek sallamışsın.
Ben de bunun cihazın markasıyla değil, sosyal medya platformlarının (özellikle meta'nın) uygulama politikalarıyla alakalı olduğunu söyledim.
Burada anlaşılmayacak bir durum yok.
Telefonların kamerası sadece Instagram'da story atmaya yaramıyor. Saf performans, kamera sensörleri ve ISP tarafında birçok amiral seviye Android cihaz, o çok sevdiğiniz iPhone'lara açık ara fark atar.
Ben Instagram gibi platformları kullanan birisi de değilim gerekmediği sürece. Photo kalitesi gram umurumda değil yani.
Ve evet, herkesin eşit imkânı olsa ben yine gidip Android alırım.
Sizler ise iPhone almaya devam edersiniz.