Merhaba, geç gördüm kusura bakmayın. Şu an kış indirimleri olduğu için aylık yerine yıllık almanızı öneririm. Yanlış hatırlamıyorsam 25 dolara falan denk geliyordu. İlk başta size arabalar veriyorlar, zaten Formula araçları sürmeyeceksiniz, o yüzden sports car sayacağım.
Mazda MX5 ile Toyota GR86 arasındaki farkı anlatayım. Mazda MX5 çok dengesiz, hata affetmeyen bir araç. Ancak ilk başta MX5 sürmeye başlarsanız ileride gtp, GT3 ve lmp3 araçlarına daha kolay alışırsınız. Toyota GR86 ise daha sakin, hafif ve MX5'e göre daha dengeli bir araba. İlk başta rookie classta başlayacaksınız. Lastik fizikleri oyuna göre çok değişik, haberiniz olsun; başlarda zorlanabilirsiniz.
Bence hemen araç veya pist satın almayın, önce bir alışma süreciniz olsun. Herhangi bir sorunuz varsa seve seve yardımcı olurum.

Dediğiniz gibi yıllık alıyordum zaten, hazır demişken alayım şimdi.

Yani maalesef, genelde ya mesaj silinir, ya da uyarı verilir.

1766522907186.webp

Hayırlı olsun, bir serüven başladı.

Tabii ki hocam seve seve Discord adresi verme olsaydı keşke ama etiket atmanız da yeterli olur bakıyorum foruma motorsporlarinin ülkemizde yaygınlaşması cidden çok iyi.

Başka oyunlar için de ilerleyen zamanlarda yardımcı olur musun hocam ben için peki :) acc, F1 24 ve le mans Ultimate gibi gibi.