Melih Shining

Başarılı
Yer
İstanbul
Eğer aranızda İş Bankası'nda İlk İmza Hesabı olup Bankamatik kartını alamayanlar varsa şimdi size vereceğim bu yöntemle bankamatik kartını hemencecik alabilirsiniz, anlatıyorum.

Bildiğiniz üzere İş Bankası uygulamasında canlı yardım diye bir özellik var, öncelikle bu canlı yardıma bağlanıyoruz. Ardından müşteri temsilcisine ben bankamatik kartı almak istiyorum yazın, İlk İmza diye belirtmeyin tabii ki :) Sonra sizi biraz bekletecek ve kartınız bağlı olduğunuz şubeye veya istediğiniz başka bir İş Bankası şubesine teslim edilecek. Tabii ne zaman getirir orasını bilemem, malum bizim PTT firma adreslerine bile kargoyu zor götürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok düz bir bankamatik kartı gelmiyor ve ayrıca artık canlı yardım üzerinden yeni ilk imza bankamatik kartı sanırım alınmıyor ben almayı denedim alamadım :(

Bence diger bankalar gibi özel tasarım yerine düz verseler özel olunca ne oluyor bir de İş Bankası 18 yaş altı çok kısıtlı bence başka bankalara yönelme zamanı geldi

Bence diger bankalar gibi özel tasarım yerine düz verseler özel olunca ne oluyor bir de İş Bankası 18 yaş altı çok kısıtlı bence başka bankalara yönelme zamanı geldi
Harbiden sene olmuş 2024 bizim İş Bankası herhalde İlk İmza hesaplarını unuttu bıraktı öyle kısıtlı yaşam sürüyoruz. 2 Tane daha banka hesabım var Akbank ve Yapı Kredi valla onlar daha iyi hiçbir kısıt yok.

Harbiden sene olmuş 2024 bizim İş Bankası herhalde İlk İmza hesaplarını unuttu bıraktı öyle kısıtlı yaşam sürüyoruz. 2 Tane daha banka hesabım var Akbank ve Yapı Kredi vallahi onlar daha iyi hiçbir kısıt yok.

Annemi zar zor ikna etmiştim Akbank'a gittim heyecanlıyım böyle şaak çalışan ikametgâh istiyor ulan sene 2024 ıslak imzalı kagıtmı olur dedik nüfusa gittik çalışan artık bankalar için vermiyoruz deyince annem boş verdi sonra ikna etmeyi çalışıyorum ama nafile bir tek Nays kullanıyorum oda kampanya için

Harbiden sene olmuş 2024 bizim İş Bankası herhalde İlk İmza hesaplarını unuttu bıraktı öyle kısıtlı yaşam sürüyoruz. 2 Tane daha banka hesabım var Akbank ve Yapı Kredi vallahi onlar daha iyi hiçbir kısıt yok.

Evet o iki banka bayağı iyi ama devlet bankalarından en güzeli VakıfBank bence hiçbir kısıtlama yok uygulamadan istedigin zaman kartta yenileyebiliyorsun

Annemi zar zor ikna etmiştim Akbank'a gittim heyecanlıyım böyle şaak çalışan ikametgâh istiyor ulan sene 2024 ıslak imzalı kagıtmı olur dedik nüfusa gittik çalışan artık bankalar için vermiyoruz deyince annem boş verdi sonra ikna etmeyi çalışıyorum ama nafile bir tek Nays kullanıyorum oda kampanya için

Evet o iki banka bayağı iyi ama devlet bankalarından en güzeli VakıfBank bence hiçbir kısıtlama yok uygulamadan istedigin zaman kartta yenileyebiliyorsun
Gerçi ben şu an Akbank kullanmayı bıraktım milletin parası falan çalınıyordu öyle haberler çıkınca kullanmayı bıraktım şimdi sadece Yapı Kredi Ve İş Bankası kullanıyorum. Tabii ki nays,papara vb bunları da kullanıyorum kampanya için

Gerçi ben şu an Akbank kullanmayı bıraktım milletin parası falan çalınıyordu öyle haberler çıkınca kullanmayı bıraktım şimdi sadece Yapı Kredi Ve İş Bankası kullanıyorum. Tabii ki Nays, Papara vb bunları da kullanıyorum kampanya için

Akbank'ın ATMleri bozuk ve öyle adamlar hack yiyor