Tüm bilgiler için çok teşekkür ederim. Umarım kartı Visa ya da Mastercard yaparlar. Olmazsa da gelen parayı Nays’a aktarıp kullanırım artık.
Şubede hesap açıldıktan sonra uygulamadan anlayabiliyorsunuz hangi kartın geleceğini. Hesap açarken diretmeniz lazım Visa/Master olsun diye. Kart basıldıktan/tanımlandıktan sonra işi çok yokuşa sürüyorlar.

Şubede hesap açıldıktan sonra uygulamadan anlayabiliyorsunuz hangi kartın geleceğini. Hesap açarken diretmeniz lazım Visa/Master olsun diye. Kart basıldıktan/tanımlandıktan sonra işi çok yokuşa sürüyorlar.
Anladım. Kuzey Kıbrıs’ta yaşıyorum, kart basım işlemi burada daha karışık olacaktır. Şubeye gittiğimde sorarım.

Anladım çok sağ olun. İyi düşündüğüm kadar zahmetli bir iş değil gibi.

Nays hesabıma para gönderemiyor mu başkaları? Sadece İlk İmza Hesabı'na mı gönderebiliyorlar?
Nays'da size özel bir IBAN olmadığı için başkaları gönderemez
Hesap bilgileri kısmındaki IBAN tam olarak nedir o zaman? Kendime ait olan bir IBAN değil mi? Para yükleme kısmında da o bölüm çıkıyor.
Kendinize ait hesaplardan alıcı kısmına "Nays" açıklama kısmına da T.C. no.nuzu yazarak para gönderebiliiyorsunuz. Aynı yöntemle başkaları para gönderebilir mi bilmiyorum. İsterseniz deneyebilirsiniz. Gönderilmezse zaten hesaba iade olur.