Melih Shining

Başarılı
Yer
İstanbul
Bundan yaklaşık 5 sene önce ihtiyacım için bir İş Bankası İlk İmza Hesabı açtım, aradan geçen 5 senenin ardından nihayet kartımın süresi bitti. 18'e girmeme de az kaldı ama maalesef İş Bankası kartımı yenilemek yerine komple kapattı ve yeni kart başvurusu da yapamıyorum. Kısacası mağdur oldum diyebilirim.

Bundan yaklaşık 5 sene önce ihtiyacım için bir İş Bankası İlk İmza Hesabı açtım, aradan geçen 5 senenin ardından nihayet kartımın süresi bitti. 18'e girmeme de az kaldı ama maalesef İş Bankası kartımı yenilemek yerine komple kapattı ve yeni kart başvurusu da yapamıyorum. Kısacası mağdur oldum diyebilirim.
Müşteri hizmetlerini arayıp, yeni kart talep ettiniz mi?

Yeni kart başvurusu yapabiliyorsun. Müşteri hizmetlerini arayıp sorsan zaten cevaplarlardı. İlk önce 18 yaşına girdiğinde uygulamadan sözleşmeler kısmından yeni gelen sözleşmeyi onaylaman gerekiyor daha sonradan kartın evine veya şubeye gönderiliyor. Ayrıca kartını yenilemezler. 18 yaşına girmeden İlk imza kartı da yeniden alırsan doğum gününe kadar süresi olur boşu boşuna alma bence onun yerine idareten olan kartları tercih et.

Maximum Genç karta geçmen lazım. Muhtemelen ondan dolayı. Biraz İş Bankası'nın sayfasını kurcalasanız anlayacaksınız aslında. İlk imza 18 yaşına kadar geçerli daha sonrasında kesin olarak değişmesi gerekiyor. Maximum Genç isterseniz yardımcı olacaklardır.

Reşit olmayan birisine otomatik kart başvurusu yaptırmamalarında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Bana zamanında hesabı açtırırken bu kartın otomatik yenileneceğini ve adresime gönderileceğini bizzat hesabı açan hanımefendi söylemişti ve ben o günden beri de bekliyordum açıkçası ama böyle bi şey yaşamak biraz trajikomik bi durum oldu

Bana zamanında hesabı açtırırken bu kartın otomatik yenileneceğini ve adresime gönderileceğini bizzat hesabı açan hanımefendi söylemişti ve ben o günden beri de bekliyordum açıkçası ama böyle bir şey yaşamak biraz trajikomik bir durum oldu.

Şöyle ben kendi kartımı evi taşırken parçalamıştım ve güvenmiyordum. Şubeme gidip yeni kart istediğim de verdiler ve yaklaşık 3-4 ay o kartı kullandım 18 yaşına girdiğim de ise kart iptal oldu. Eğer ilk imza tekrar istiyorsan şubeye gitmen gerekiyor olabilir bana farklı numarayla bir kart verdiler.

Müşteri hizmetlerini arayıp, yeni kart talep ettiniz mi?
Az önce aradım fakat şöyle bi gerçekle karşılaştım, benim kartımı genel müdürlük iptal etmiş ve otomatik yenileme de yapmamış bu yüzden de başvuruyu 7 gün sonra yani 18 e girdiğim gün 8 Ekim tarihinde yapabiliyormuşum :) nasıl ama mükemmel sistem dimi

Az önce aradım fakat şöyle bir gerçekle karşılaştım, benim kartımı genel müdürlük iptal etmiş ve otomatik yenileme de yapmamış bu yüzden de başvuruyu 7 gün sonra yani 18'e girdiğim gün 8 Ekim tarihinde yapabiliyormuşum :) nasıl ama mükemmel sistem değil mi?

Ne sebeple yapmışlar? Ben özellikle bunu yaşamayayım diye sorduğumda mesela ben haziran 16 doğumluyum Haziran'ın son günü iptal edilir demişlerdi.

Ne sebeple yapmışlar? Ben özellikle bunu yaşamayayım diye sorduğumda mesela ben haziran 16 doğumluyum Haziran'ın son günü iptal edilir demişlerdi.
Sebebini söylemediler sadece genel müdürlük tarafından iptal edildiğini söylediler ve şuan yeni bir başvuru da yapamıyorum ne normal bankamatik kartı ne de maximum genç bankamatik kartı alabiliyorum