Zerolite

Yetkin
Dostlar selam, dün akciğer grafisi çektirdim. Görüntüsü radyolojik görüntülerim kısmında gözüküyor ama iş için bunun raporu gerekiyor. Bu rapor nerede yazar, tekrar doktora gidip rapor mu yazdırmalıyım ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı yerde rapor seçeneğiyle çıkması gerekir, raporu doktor değil radyolog yazar.

Aynı yerde rapor seçeneğiyle çıkması gerekir, raporu doktor değil radyolog yazar.

Bu gibi raporlar genelde daha sonra çıkar. Örneğin mr çektirdin bu Mr'ın raporu 1 hafta sonra belki daha da zaman sonra çıkar.

Evet eski boyun filmimde rapor mevcut, yaklaşık 4 gün sonra girilmiş çekimden. Umarım öyle olmaz süreç uzarsa işe almama gibi durum olur diye korkuyorum. 3 gün geçti bile şimdiden. Akciğer grafi sonucu yazınca ben dümdüz grafi görüntüsünü çıktı aldım diğer belgelerle bırakmaya gidiyordum, az önce yolda dank etti kafama bu böyle değildi ki diye. Bu süreci hızlandırmanın yolu yok mu?

Evet eski boyun filmimde rapor mevcut, yaklaşık 4 gün sonra girilmiş çekimden. Umarım öyle olmaz süreç uzarsa işe almama gibi durum olur diye korkuyorum. 3 gün geçti bile şimdiden. Akciğer grafi sonucu yazınca ben dümdüz grafi görüntüsünü çıktı aldım diğer belgelerle bırakmaya gidiyordum, az önce yolda dank etti kafama bu böyle değildi ki diye. Bu süreci hızlandırmanın yolu yok mu?
Tanıdığın yoksa hızlandırma yolu yok maalesef. Benim MR raporu için Adana Seyhan Devlet hastanesi 2 hafta sonra rapor çıkar o zaman kontrole gelirsin demişti. Hakikaten de o sürede çıktı rapor.

Maalesef hayır. @monitortavsiye01 dediği gibi tanıdık yoksa neredeyse imkansız.

Tanıdığın yoksa hızlandırma yolu yok maalesef. Benim mr raporu için Adana seyhan devlet hastanesi 2 hafta sonra rapor çıkar o zaman kontrole gelirsin demişti. Hakikaten de o sürede çıktı rapor.

Maalesef hayır. @monitortavsiye01 dediği gibi tanıdık yoksa neredeyse imkansız.

Aynı görüntüyü alıp özele göstersem onlardan rapor alsam vs?

Tanıdığın yoksa hızlandırma yolu yok maalesef. Benim MR raporu için Adana Seyhan Devlet hastanesi 2 hafta sonra rapor çıkar o zaman kontrole gelirsin demişti. Hakikaten de o sürede çıktı rapor.
İşlem yaptığınız yere söyleyin. Ya size mail atarlar ya da döküm olarak verirler.
Aynı görüntüyü alıp özele göstersem onlardan rapor alsam vs?
az önce evrak listesi isteyen kişiyle konuştum, direkt o şekilde teslim edebilirsiniz dediler. Yol biraz uzun süreceği için yarına kalmış gibi oldu işlem. Yarın kontrol ederim raporda çıkarsa raporla beraber veririm rapor çıkmazsa dümdüz teslim ederim teşekkürler.